Jingle Balls: Zo krijg je dus een meervoudig orgasme

Als we  Female First mogen geloven, is het ondenkbaar dat er nog vrouwenzijn die moeite hebben met het krijgen van een meervoudig orgasme.

Zo zouden slechts enkele simpele stapje van het allesoverheersende repeterende klaarkomen……

Hun gouden raad:

1. Ontdekkingstocht
Het eerste wat je moet doen, is masturberen. Leren waar je wel en niet van geniet, is een van de belangrijkste dingen om je partner te sturen in de richting van je lekkerste plekjes.

2. Sexercise
Een gezonde en getrainde bekkenbodem is fundamenteel voor een goede doorbloeding van de pelviszone waar je hevig genot kan ervaren. De bekkenbodemspieren op- en ontspannen kun je in principe de hele dag lang. Daarnaast bestaan er natuurlijk ook hulpmiddeltjes, zoals de bekende Jiggle Balls, die je kegelspieren in overdrive sturen voor intensere en langere orgasmes.

3. Intenser voorspel
Het doel is je opwinding beetje bij beetje op te bouwen. zie het als een soort intervaltraining. Enkele minuten stimulatie met de tong, even stoppen en herhalen. Zo zal je lichaam leren dat er verschillende genotspieken na elkaar komen.

4. Onophoudelijk aanraken
Nadat het eerste orgasme een feit is, mogen de aanrakingen niet stoppen. Je hebt de neiging om je weg te trekken omdat alles overgevoelig is. Echter: in plaats van weg te zinken in een comateuze genotsroes, kan je een meervoudig orgasme alleen maar verzekeren door andere zones te stimuleren die minder sensitief zijn.

Laat je partner daarom je borsten, lippen en nek aanraken en kussen. Door je zenuwen en sensuele energie hoog te houden, zal je snel weer intens opgewonden zijn en in staat om een tweede orgasme te krijgen. Zorg voor een slowmotion tempo en laat de overgevoeligheid wegzinken.

5. Stressloos
Zeg nooit tegen je geliefde dat je op ‘missie meervoudig orgasme’ bent. Dit zal hem of haar alleen maar onder druk zetten, waardoor opwinding in het gedrang komt. Bovendien mag je zelf ook niet teveel focussen op het einddoel want dan zal je het nooit bereiken.

Lees ook:Mannen willen weten hoe ze een vrouw een meervoudig orgasme kunnen bezorgen
Lees ook:100 orgasmes per dag: prettig of rampzalig?
Lees ook:Het hoogtepunt, een orgasme, klaarkomen: wat is dat nu eigenlijk precies?
Lees ook:Lesbo’s raken voor ‘t eerst een penis aan: ‘t lijkt wel een kalkoennek’
Lees ook:Vermijd deze 10 seks-blunders in 2013

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>