Braziliaanse veilt haar maagdelijkheid voor de 2e x. Hûh?

Een Braziliaanse die haar maagdelijkheid vorig jaar verkocht voor omgerekend €579.000,= heeft die opnieuw aangeboden op een veilingsite.

Catarina Migliorini is, naast studente ook naaktmodel en garandeert dat haar ‘eerzaamheid’ nog intact is………

Ze voelde namelijk nattigheid toen ze vorig jaar werd voorgesteld aan de Japanse koper. Hij zou er heel anders uitzien dan hij aanvankelijk deed voorkomen.

Ook de Australische filmmaker die alles zou vastleggen, vertrouwde ze niet. Daarom trok ze zich terug. Van een ontmaagding is uiteindelijk niets gekomen.

De man zegt nou juist weer dat zij niet te vertrouwen is en niet kwam opdagen op afgesproken filmdagen. De Braziliaanse vond op haar beurt dat de filmmaker haar te veel liet acteren en dat ze zo niet kon laten zien hoe ze zich echt voelde.

De haar beloofde 20% van de inkomsten van de documentaire heeft ze niet gehad. Met een nieuwe documentaire en nieuwe veiling van haar maagdelijkheid wil de studente nu wél binnenlopen.

Migliorini verkoopt haar eerste keer nu op haar eigen website voor een minimum van €74.000,=. Maar de vrouw hoopt eigenlijk 1.5 miljoen dollar binnen te harken, zo liet ze weten aan de Braziliaanse website PurePeople.

Het nieuws over haar eerdere veiling maakte van Migliorini een sterretje in Brazilië. Ze poseerde in de Braziliaanse en in de Argentijnse Playboy. “Nadat zo veel verschillende media in talloze landen er aandacht aan hadden besteed, besloot ik mijn maagdelijkheid nogmaals te veilen”, vertelt ze aan The Huffington Post.

Belangstellenden kunnen nog tot 12 december op Migliorini bieden.

Lees ook:Wie biedt er meer voor deze maagd?
Lees ook:Maagdelijkheid brengt bij vrouw heel wat meer op dan bij man
Lees ook:Mediatrend: je voor het oog van de camara laten ontmaagden
Lees ook:Antwerpse studente veilt maagdelijkheid via Nederlands escortbureau
Lees ook:Internetmaagd Elizabeth Raine doet het niet voor 8 ton

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>