Bodybuildster slikt hormonen: clitoris wordt penis

Elke man is ooit begonnen als een meisje, schreven we laatst op seks.blog.

Onder invloed van testosteron ontwikkelt zich bij jongensbaby’s een penis en bij meisjes ‘blijft’ het een clitoris.

De zenuwen en de aanleg van het kleine, belangrijkste seksorgaan van vrouwen, zijn dus dezelfde als die op het gevoeligste punt van ‘s mans eikel.

Onder invloed van testosteron kan zelfs in het latere leven bij vrouwen nog een soort van piemel gaan groeien. Dat ondervond de Britse bodybuildster Candice Armstrong…

In de documentaire ‘Jodie Marsh On… Steroids’, uitgezonden door TLC werd o.a. Candice gedurende haar gebruik van steroïden gevolgd.

De 28-jarige Britse heeft na jarenlang gebruik inmiddels op meerdere plekken lichaamshaar, een zware stem en een kleine penis in plaats van een clitoris, terwijl ze een paar jaar geleden nog een dunne blondine was.

“Nee, het was nooit mijn plan om een man te worden”, vertelt Candice. “Ik wilde inderdaad grote brede armen en brede schouders zoals mannen hebben, maar ik heb er nooit aan gedacht om totaal man te worden. Mijn clitoris is nu veranderd in een soort kleine penis van een paar centimeters.Het heeft zelfs een voorhuid”

Haar borsten hangen er levenloos bij over haar overontwikkelde torsospieren. Dat laatste maakt Candice weinig uit. “Ik vond ze toch al niks.”

Toch wil Candice niet stoppen met de steroïden (kunstmatige hormonen). “Dat zou meer kwaad dan goed aanrichten. Ik zou al mijn spieren kwijtraken terwijl de mannelijke eigenschappen als beharing en een zware stem blijven. Dat gaat helaas nooit meer weg, tenzij ik de procedures volg die mannen volgen om vrouw te worden.”

Lees ook:Vrouw die nieuwe antidepressiva slikt, krijgt enorme clitoris
Lees ook:De cllitoris wil aandacht!
Lees ook:Elke penis begon z’n carrière als clitoris
Lees ook:Clitoris historie
Lees ook:Heren: de omtrek van uw penis doet de dames veel meer dan de lengte!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>