Vreemde fetish: de voeten-snuffelaar

Sommige mensen worden opgewonden van de geur van Chanel no 5. Anderen door de geur van zweet, om preciezer te zijn: tenenkaas.

Een politieagent uit Texas probeerde aan zijn gerief te komen door in uniform aan een vrouw te vragen of hij aan haar voeten mocht ruiken.

In ruil daarvoor zou hij haar niet de cel in gooien.

Dat meldt Click2Houston.

De 36-jarige Patrick Quinn zag namelijk dat zij onverzekerd door Harris County reed en maakte duidelijk dat ze moest stoppen. Quinn rook een wietlucht in de auto en droeg haar op om op de achterbank van zijn politiewagen te gaan zitten. De agent doorzocht de auto en beweerde dat er een grinder lag, een voorwerp waarmee je wiet kunt vermalen.

Daarna vertelde oom agent aan de vrouw dat hij een voetenfetish heeft. Hij dreigde haar achter de tralies te zetten, tenzij hij even aan haar onderdanen mocht snuffelen. Daarna vroeg hij om haar ondergoed. Dit stond ze af, anders zou hij ook nog aan haar voeten gaan likken.

De vrouw in kwestie deed later aangifte. Omdat Quinns vingerafdrukken op haar verzekeringspasje stonden, was het gemakkelijk de juiste agent te vinden, die mogelijk meer slachtoffers heeft gemaakt.

Lees ook:Vreemde fetish: voeten porno
Lees ook:Vieze voeten zijn de grootste afknapper voor seks
Lees ook:Vreemde fetish: man neukt zijn auto
Lees ook:Vlaamse gevangenbewaarsters hebben seks met ‘de zware jongens’
Lees ook:Vreemde fetish: seks met de flappentap

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>