Vreemde fetish: kale middelbare mannen willen moedermelk

5 jaar geleden verdiende Toni Ebdon uit het Britse Exmouth flink wat geld bij door haar overtollige moedermelk na haar eerste kind online te zetten.

Nu is ze bevallen van haar tweede, maar ze kijkt wel link uit nu.

Oorzaak: kale mannen van middelbare leeftijd met een fetish. Ze betaalden haar tot €20,- per 0,12 liter.

“Ik wilde mijn melk afleveren bij een moedermelkbank, maar omdat die vol zat, besloot ik het online te verkopen en daar bleek een markt voor”, vertelt de 31-jarige vrouw in The Mirror.

Maar de doelgroep kwam uit een rare hoek. “Het waren vooral kalende mannen van middelbare leeftijd met een fetish aan wie ik de melk verkocht.”

Ze kreeg de griezels gelukkig nooit over de vloer, maar sprak altijd ergens in het centrum af. Ook haar baby nam ze nooit mee.

“Toch noemden veel mensen me een slechte moeder en kwam ik onder toezicht te staan van sociale instellingen. Normaal gesproken was ik blijven verkopen, maar door de sociale druk ben ik ermee gestopt.”

Zelf vindt Ebdon mannen die kicken op borstmelk ook ziek. “Maar ze doen er anderen geen pijn mee.”

Nu moet de alleenstaande moeder het door de druk van buitenaf doen met alleen de kinderbijslag. “Ik kreeg onlangs van een man nog €55,-aangeboden voor een portie, maar dat heb ik geweigerd.”

Op dit moment is er onder ‘foodies’ ook een rare hype ontstaan om als volwassene moedermelk tot je te nemen: het zou een soort wondermiddel zijn. Deskundigen waarschuwen echter voor de gevolgen…

Op fora en websites worden kopers gelokt met kreten dat moedermelk kanker kan genezen, je spieren beter ontwikkelt en je immuniteit stimuleert. Bovendien is het makkelijker verteerbaar dan koemelk.

Deskundigen slaan alarm. Volgens professor Sarah Steel van de Queen Mary Universiteit in Londen biedt moedermelk geen voordelen voor volwassenen en schuilt er zelfs gevaar in.

Lees ook:Vreemde fetish: een meter springtouw in je snikkel stoppen
Lees ook:Zin in seks door borstvoeding
Lees ook:Vreemde fetish: Ronald geilt op vieze panty’s en sokken
Lees ook:(Tipsy?) Dr Phil vraagt zich af of het OK is seks te hebben met een dronken meisje
Lees ook:Geheimen van de vrouwentepel ontrafeld

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>