Prikkelende plekken: stel beboet voor seks tijdens concert Paloma Faith

Een stel heeft deze week een boete opgelegd gekregen omdat ze vorig jaar seks hadden tijdens een BBC-openluchtconcert van Paloma Faith in Hyde Park, hartje Londen.

De 47-jarige receptioniste Lisanne Beck en de 48-jarige tuinman Simon Murphy werden door een omstander gefilmd omdat hij zogezegd geshockeerd was vanwege hun ‘obscene gedrag’, dat om exact te zijn orale seks betrof.

De jury van dienst kon tijdens het 2 dagen durende proces de video uitgebreid bekijken en hoorde daarbij diverse kreten. Ook van afkeuring van omstanders.

Het stel ontkende en de man zei zelfs helemaal van niks te weten. Wel gaf de vrouw aan dat ze ietwat dronken was en geprobeerd had haar partner naar het toilet te helpen gaan.

De rechter vond dat er niet de minste twijfel over de aard van hun gedragingen was. De jury veroordeelde hen daarom elk tot £1000,- boete. Verder draait het hitsige stel uit Wales ook op voor de gerechtskosten a £1750,-

Lees ook:Stel plaatst seksadvertentie om kennis te ‘naaien’
Lees ook:Hitsig duo test condooms uit middenin drogisterij
Lees ook:Geblinddoekte vrouw ontdekt na 2 jaar dat vriend een ‘chick with a dick’ is
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op de roulettetafel
Lees ook:Prikkelende plekken: seks in vliegtuigtoilet zet toestel op stelten

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>