Vibrators tussen de hotdogs gaan als warme broodjes

Kwan Dixon uit Evansville / Indiana heeft per direct zijn hotdog-kraam moeten sluiten.

Hij verkocht tussen de broodjes warme worst namelijk ook vibrators, die jawel….. ook al als warme broodjes verkocht werden en veel op de waar leken waar ze tussen lagen….

“Sex sells. Dat wist ik. Dus ben ik de vibratortjes gaan verkopen”, aldus de ondernemer die in Amerikaanse media wordt aangemerkt als uiterst creatief. Vervolgens gingen de zaken stukken beter vertelt Dixon in TheĀ Huffington Post.

De gemeente kreeg als vergunningverlener lucht van zijn verkooptruc die voor een hoop ophef zorgde in het dorpje. Het aantal vrouwelijke klanten steeg in korte tijd, maar een aantal inwoners vond de opmerkelijke koopwaar niet kunnen omdat ook kinderen bij het kraampje kochten.

Nadat een lokale tv-zender aandacht schonk aan Dixons originaliteit, kwamen de autoriteiten in actie. De handelaar heeft een boete gekregen en mag zijn kraam alleen weer openen als hij het bij hotdogs en andere etenswaren houdt.
Tri-State News, Weather

Lees ook:WK Voetbal-condooms gaan als de brandweer
Lees ook:Ouders woest vanwege schoolreisje naar sexshop
Lees ook:Coca Cola als oppepper voor het seksleven
Lees ook:Britten trekken Nederlandse seksvoorlichting niet
Lees ook:Postcodeloterij geeft geld voor opleiding pedo-detectives

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>