Vreemde Fetish: man jat Victoria’s Secret slipjes en trekt ze aan

Hij zat ook wel heel dicht bij het vuur. Pablo Munoz was jarenlang de schoonmaker in de Flagship Store van Victoria’s Secret in Londen. Daar ontwikkelde hij een obsessie voor de prikkelpakjes.

3 jaar ging de 47-jarige man zijn goddelijke gang en griste hij de peperdure niemendalletjes van de rekken. Tot afgelopen zomer: een string die uit zijn broek viel, werd hem fataal……

Munoz smokkelde de setjes uit een bak bij de kleedhokken, waar klanten de ze na het passen in achterlieten. Munoz trok het vervolgens zelf aan onder zijn werktenue.

Tot een beveiliger zag dat er een string uit zijn broekspijp rolde. Die tipte de manager die hem de volgende dag op de beveiligingscamera in de gaten hield. Munoz ging die dag tot 5x toe het pashokje in om lingerie aan te trekken. De manager riep hem bij zich en vroeg de schoonmaker onmiddellijk zijn broek uit te trekken, waar hij net een stel slipjes onder aangetrokken had.

De politie onderzocht het huis van Munoz en trof daar ruim mer dan 1000 stukken van Victoria’s Secret aan. Een schadepost van zo’n £4653,-. De schoonmaker gaf toe dat hij al geruime tijd een fetish had en pikte. Inmiddels is de slipjesdief veroordeel tot 8 maanden celstraf. Zijn bezoekers zullen ongetwijfeld strings voor hem meenemen om hem te troosten.

Lees ook:Victoria’s Secret-Angel naakt tegen huidkanker
Lees ook:Victoria’s Secret speelt sexy spelletje ‘Vijf Op Een Rij’
Lees ook:Een erotische kerstfantasie
Lees ook:Vreemde fetish: de slipjesdief
Lees ook:Victoria Beckham grijpt haar David nu maar eens zelf bij de ballen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>