Vreemde fetish: hoge hakken-gek scoort ook in Amersfoort

Afgelopen week zijn Alphense vrouwen benaderd door een ‘hakkenfetisjist’.

De beruchte hakkenfetisjist uit Rijswijk blijkt met zijn nieuwe alias ’René, de automonteur uit Nijkerk’ door het hele land te toeren. In mei was de geobsedeerde man, die recent twee ’slachtoffers’ maakte in Alphen aan den Rijn, ook actief in Amersfoort.

Volgens een van de gedupeerden, een 34-jarige Amersfoortse die tijdens het voorval rode stilettopumps droeg, gaat het om dezelfde man. Met een smoes probeert hij het voor elkaar te krijgen om de auto’s van de vrouwen na te kijken. En dat is dan hét moment dat hij zou willen toeslaan.

Volgens de seksuologe Willeke Bezemer is het gedrag van de man opmerkelijk, maar hoeven vrouwen niet bang voor hem te zijn. “Dat lijkt me totaal niet nodig”, vertelt ze bij Omroep West. Volgens haar gaat hij waarschijnlijk niet verder over de schreef: “Kennelijk is hij hier op gefocust en heeft hij een goede truc gevonden die vaak werkt.”

De politie laat weten weinig te kunnen doen, omdat de man niets strafbaars doet. Er zijn ook al eens meldingen gekomen uit Den Haag en Rijswijk.

Eerder kreeg de Telegraaf al eens een foto in handen van een hakkenfetisjist, terwijl hij toesloeg in Leiderdorp. Een vrouw uit Zoetermeer pakte haar telefoon en legde hem stiekem vast. Of het in Alphen aan den Rijn om dezelfde man gaat, is niet helemaal duidelijk.

Op sociale media delen vrouwen oplossing voor (of liever gezegd tégen) de hakkengek. Door het dragen van zaaddodende Crocs of moonboots bijvoorbeeld.

Lees ook:Den Haag telt 400 manhoeren
Lees ook:Gratis soa-test voor swingers en hoerenlopers afgeschaft
Lees ook:Vreemde fetish: beruchte lustkapper ingesloten door nagelstylistes
Lees ook:Heleen van Royen produceert heus billen-behang
Lees ook:Burengerucht blijkt seksueel plezier

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>