Vreemde fetish: beruchte lustkapper ingesloten door nagelstylistes

De beruchte lustkapper loopt weer aan zijn piemel aan. Afgelopen week dook hij op in de stad Groningen.

Maar daar had hij buiten Corine Winter en Karin Brugman van Nagelstudio Mademoiselles gerekend…….

Zij vonden vorige week in hun pand in het centrum van Groningen een briefje op de mat, aldus het Dagblad van het Noorden. ‘Hoi dames van de nagelstudio, ik heb een model nodig voor haar opsteken.’ De man, Alex noemde hij zich, wilde graag langskomen.

In eerste instantie negeerden de dames het, maar ze hadden wel in de smiezen wie erachter zat. Die avond kregen ze ook nog eens een sms op hun werktelefoon. Corine en Karin probeerden hem af te wimpelen, maar hij bleef maar aandringen.

Uiteindelijk besloten ze hem dinsdagavond uit te nodigen en te grazen te nemen. Toen hij binnen stond, sloten ze deur af en waarschuwden ze kapster Alida Veenstra. Zij had nog een appeltje te schillen met ‘Alex’, vanwege het feit dat hij zich voordoet als een medewerker van haar.

“Ik hoorde dat hij heel zelfverzekerd bij de dames naar binnen stapte. ‘Waarom gebruik je mijn naam?’ heb ik boos gevraagd. Toen stond hij erbij als een zielige man. ‘Foutje’, zei hij.” De politie pakte de lustkapper op, maar kon hem nergens voor vasthouden.

Kapster Alida maakt zich geen illusies. “Ik denk dat deze man gewoon door blijft gaan. Hij is sinds 1995 al actief. We leven nu in 2016.” De lustkapper moet eens gepakt worden, vindt styliste Karin. “Het probleem is volgens de politie dat hij niets strafbaars doet, maar hij benadert wel vrouwen die daar niet van gediend zijn.”

Lees ook:Vreemde fetish: Brabant geteisterd door lustkapper
Lees ook:Vreemde fetish: de lustkapper is terug!
Lees ook:Vreemde fetish: de lustkapper slaat weer toe
Lees ook:Vrouw gebruikt vagina als handtas
Lees ook:Vrouw wil afscheidswip met minnaar, maar castreert hem

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>