De nieuwste beauty hack: condooms!!!

Vanochtend zorgden Chinese vrouwen tijdens de ochtendspits in de metro van Peking voor de nodige consternatie. De vrouwen haalden in het tjokvolle openbaar vervoer condooms uit de verpakking en plakten die op hun gezicht en in hun decolletĂ©…..

“Het is een nieuw schoonheidsrecept”, legden ze uit aan hun medepassagiers aan geschokte medepassagiers, die volop foto’s en filmpjes maakten van het aparte tafereel.

Toen de vrouwen echter uitstapten en een bordje in de lucht hielden met daarop “DaXiang Facial Masks” geschreven werd duidelijk dat het om een promostunt ging. De Chinese condoomfabrikant wou op deze manier zijn ultra-dunne condooms met glijmiddel promoten.

Niet alleen beschermen ze tegen ongewenste zwangerschappen en soa’s, maar dus ook tegen de veroudering. Condoom-cosmetica voilĂ !

Lees ook:Chinese condooms in Ghana van de markt gehaald, vanwege te kleine maat
Lees ook:Zuidamerikaanse condooms zijn goed tegen lelijke mensen
Lees ook:Een libidoverhogende G-string voor mannen die tevens condoom is
Lees ook:Sekspakket voor partycrashers
Lees ook:Wrijven met condooms tegen jicht

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>