Zwitserland bouwt café waar mannen ook gepijpt worden

Net alleen een cappuccino, espresso of een latte om je cafeïnebehoefte te bevredigen, maar ook een mooie juffrouw die onder de tafel kruipt en de man in kwestie oraal bevredigt. Zoals dat bij de ‘kappers’ in Bangkok nog gaat

Als het aan initiatiefnemer Bradley Charvet ligt, opent zijn ‘fellatio-café’ FaceGirl nog voor het einde van het jaar. De man verklaart zijn idee inderdaad uit Thailand te hebben gehaald.

De Zwitserse overheid onderzoekt echter of de ondernemer en zijn zakenpartners de wetgeving inzake prostitutie overtreden.

Charvet ziet het zo: een man kan in zijn etablissement per iPad een prostituee en een koffie kiezen, waarna de sekswerkster hem meeneemt naar de afwerkplek. 5 tot 10 minuten later is alles afgerond en kan de klant, eventueel nog met zijn verpakte ochtendkoffie in de hand, naar het werk. Alles voor de prijs van 60 keiharde franken, wat zo rond de €55,- ligt.

Net zoals in elke andere koffiegelegenheid wil hij ook broodjes en zoete en hartige lekkernijen serveren. Alcoholische genuegten staan niet op de kaart, maar dat is ook minder jofel voor de erectie. Facegirl moet een dagzaak worden met openingsuren van 06:00 uur’s ochtends tot 20:00 uur ‘s avonds.

Prostitutie is legaal in Zwitserland, mits de sekswerkers over de nodige vergunningen beschikken. Het Alpenland wil zo het hoofd bieden aan mensenhandel. Mouvement du Nid, een Franse organisatie die zich kant tegen prostitutie, schiet de plannen af. FaceGirl heeft geen plannen voor een Faceboy.

Lees ook:Den Haag telt 400 manhoeren
Lees ook:Gelukkig: Nederlandse vrouwen toch wel echt stout
Lees ook:Heeft u uw tippel-mileskaart bij u?
Lees ook:Fellatio-café: orale seks als koekje bij de cappuccino
Lees ook:Tingeling, er is erectie-ijs!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>