Amsterdamse politie rukt uit voor sekspop

De politie van Amsterdam agenten kwam vanochtend naar stadsdeel Oost vanwege een melding van een vrouw in nood. ter plekke troffen ze in plaats daarvan een opblaaspop aan.

Omwonenden hadden eerder de politie gealarmeerd met de melding dat de buurvrouw al een tijdje in dezelfde houding voor het raam hing.

De agenten die poolshoogte kwamen nemen, dachten de vrouw ook te zien staan en belden aan. Toen zij niet opendeed, besloten ze de deur te forceren en renden ze met een AED, een kleine defibrillator, het huis in.

Eenmaal binnen troffen de agenten inderdaad een levenloze vrouw aan. “Van plastic, gevuld met lucht”, aldus het korps op Facebook. De agenten haalden de opblaaspop daarop weg bij het raam, om nog meer ongeruste telefoontjes te voorkomen. Waar de bewoner van de woning op dat moment was, is onduidelijk.

Lees ook:Burengerucht blijkt seksueel plezier
Lees ook:Limburgse politie mept SM-bordeel leeg
Lees ook:Hoe heet een vrouwelijke potloodventer?
Lees ook:Bekende Duitse nymfomane sterft na seksmarathon
Lees ook:Masturberend de marathon lopen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>