De Atletische Seksspel(l)en

shutterstock_328634369Wanneer jij en je partner al langere tijd bij elkaar zijn, is het niet altijd even eenvoudig om het in de slaapkamer spannend en sexy te houden. Je seksleven is misschien wat voorspelbaar geworden en schreeuwt ondertussen om vernieuwing. Om vaste patronen te doorbreken en om je tot nieuwe inzichten te laten komen heeft Easytoys.nl de Atletische seksspelen challenge in het leven geroepen.

Op hetzelfde moment dat onze Nederlandse atleten in Rio de Janeiro verblijven, organiseert deze Nederlandse sexshop twee weken lang de Atletische seksspelen. Een sportief evenement waarbij de deelnemers elke dag via Facebook op een nieuwe uitdaging worden getrakteerd. De activiteiten vinden plaats tussen 5 en 18 augustus en de eerste inschrijvingen via social media zijn inmiddels een feit.  Durf jij het ook aan om je in te schrijven?

Banner-AtletischeSeksspel(l)en

De opdrachten

De opdrachten hebben een competitief karakter waardoor jullie er in de slaapkamer een echte strijd van kunnen maken, net als in Brazilië! Verwacht onder andere uitdagende en nieuwe seksuele posities en activiteiten als kogelstoten met vagina ballen of handige tips om je vrouw spuitend te laten klaarkomen. Niks is natuurlijk verplicht en daarbij kunnen sommige challenges ook alleen uitgevoerd worden. Ook soloseks komt aan bod, dus laat je niet tegenhouden om mee te doen wanneer je misschien net even geen partner hebt. Opgedane informatie in het verleden kan immers ook in de toekomst plezier opleveren! ;-)

Met je partner of alleen

De oefeningen zijn naast competitief ook ontzettend leuk om te doen. Bovendien zorgen ze er ook voor dat jij en je partner het meer met elkaar over seks gaan hebben. Welke oefening lijkt jou leuk en welke vind je partner interessant? Misschien kom je er wel achter dat je partner en jij stiekem al tijden dezelfde fantasie hebben!

Meedoen?

Nieuwsgierig geworden? Schuw dan niet om je in te schrijven voor de Atletische seksspelen. Mee doen is helemaal gratis en doe je via het Atletische seksspelen evenement op Facebook!

Geen reacties // Reageer