Meer seks met rood haar en rode lippen

Ik moet zo naar de kapper en ik denk nu dat het rossig wordt. Vrouwen met rood haar blijken vaker seks te hebben en erg goed in de smaak te vallen bij de mannen……………..

De reden? De kleur rood wordt geassocieerd met passie: net als rode lippen. Vrouwen met rode lippen zijn ook populairder bij mannen.

Mannen komen dus sneller af op rood. Ik las laatst zelfs ergens dat mannen denken dat roodharige vrouwen overal voor in zijn. Dat je met rood haar niet vreemd moet opkijken als mannen je een oneerbaar voorstel doen. Nou gaat dat wel iets te ver: het is maar een haarkleur. Maar toch: tijd voor de kapper!

Lees ook:Vrouwen gaan voor rode lingerie, mannen voor zwarte
Lees ook:Roodharige mannen hebben meer seks dan ooit, met dank aan Ed Sheeran
Lees ook:Rode lingerie brengt Turken een gelukkig nieuwjaar
Lees ook:Vreemde fetish: de lustkapper is terug!
Lees ook:Lingeriemodel Rosie Huntington werkt op mannen als een snuif cocaïne

33 Reacties // Reageer

33 thoughts on “Meer seks met rood haar en rode lippen

 1. Gert-Jan

  Ik ben gert-Jan, een man van 45 jaar,185 lang,76 kg, donkerblond haar, grijsblauwe ogen en een normaal postuur en ik woon in groningen.
  Ik ben al weer meer dan 3 jaar gescheiden en zou heel erg graag weer een relatie willen heben.
  Ik heb twee tuis wonende kinderen een dochter van 7 en een zoon van 9 jaar.
  Ik hoop dat jij dit geen bezwaar vind ik vind het geen bezwaar als jij ook kinderen hebt.
  Ik zie jullie reactie graag tegemoet en hopenlijk tot horens of tot ziens.
  Groetjes Gert-Jan

    /   Reply  / 
 2. Sandra

  Ik ben 21 jaar en heb van nature ook rood haar. Ik heb inderdaad niet te klagen over aandacht van de mannen. Als ik aan het stappen ben zeggen jongens vaker iets tegen mij dan tegen vriendinnen die blond, bruin of zwart haar hebben.

  En als we echt met alkaar aan de praat raken, dan komen er al snel suggestieve vragen en opmerkingen: ‘ze zeggen dat meisje met rood haar goed zijn in bed, de hele nacht doorgaan, enz……..’

  En ik moet eerlijk zeggen dat het regelmatig erg verleidelijk is om dit niet te ontkennen, dan kunnen er volgende stappen volgen die dan al die verhalen van meisjes met rood haar weer bevestigen.

    /   Reply  / 
  1. Hub

   hoi Sandra ik heb ook van Nature rood haar ik hou van rood harige meisjes is leuk en zeltzaam om te zien groetjes Hub mag je hierbij ook uitnodigen op mijn profiel van MSN [email protected]

     /   Reply  / 
   1. Hub

    hoi ik ben Hub en ik heb ook van Nature Rood haar, ik hou ook zelf heel veel van Meisjes met Natuurlijk Rood haar. ik hoop op jou reactie op mijn e-mail profiel [email protected] en hoop dat meer mooie Rood harige Meisjes op mij reageren groetjes en dikke Knuffel Hub.

      /   Reply  / 
    1. joan

     Ik vind rood haar heel mooi, mijn vrouw zaliger had natuurlijke rode tinten in haar haardos, m’n vriendin heeft rood haar, joan.

       /   Reply  / 
 3. jakobien

  Gert-Jan, op zich geen probleem dat je hier iemand zoekt hoor, maar dit is een seksblog en geen datingsite. ik denk dat je meer kans maakt elders…

    /   Reply  / 
 4. Bart

  In (West-)Vlaanderen hebben we een oude volksspreuk die dit bevestigt. “Rost goed poept goed” . Het gezegde betekent zo veel als dit: “rosse meisjes neuken beter”.
  Ik moet bekennen dat ik dit vanuit mijn ervaringen niet kan bevestigen.
  Ik kende meisjes van alle mogelijke kleur,
  maar (nog) geen enkel “rostje” (zoals wij dat noemen)…..
  En zelf ben ook niet rosharig… Wat me verwondert in het onderzoek is dat over rosse mannen niks wordt gezegd ;-)

    /   Reply  / 
 5. teus

  Had ik ooit een relatie met een vrouw die haar haren roder verfde dan rood … en was ze nog a-sexueler dan een non.
  Dan ken ik nog een 2-tal dames die niet veel moeten hebben van de korte keu op het witte laken die jaarlijks hun haren hennarood verven.

  Ik zou dit trent maar niet al te letterlijk opvatten … of is blond echt dom ?

    /   Reply  / 
 6. sem

  Rood of niet: leuk mokkel op die foto. erg inspirerend
  en nee, ik bedoel NIET de kleur van haar kapsel.

    /   Reply  / 
 7. norman

  @ teus
  de non die ik ken lust er anders verdraaid wel pap van!

    /   Reply  / 
 8. jeker

  heb je msn

    /   Reply  / 
 9. norman

  wie?

    /   Reply  / 
 10. arjen

  roodharige mensen zijn best wel grappig je kan altijd om ze lachen allen ze zijn zosnel chagi en af en toe zijn er roodharige examplaren die hebben last van hun ego en roodharige kunnen niet voetballen m

    /   Reply  / 
 11. Emily

  Ik ben geboren in Schotland en ben nu 17, mijn haar is natuurlijk rood… en ik kan niet normaal over straat lopen of ik word van alle kanten gefloten en nageroepen (beetje overdreven:)). Ik val op jongens die zelf ook echt rood haar hebben… ik voel daar al een beetje een band mee. En ik vind ze gewoon sexy!

    /   Reply  / 
 12. sem

  vreemd. de site-meesteres fluit hier een volwassen man terug (Gert-Jan, bericht 1) die een relatie wil. op een andere blog roept een botergeil meisje van 14 mannen op over haar prille leeftijd heen te wippen & daar wordt niet op gereageerd. vreemd. onlogisch. onverantwoord. is Jacobien pedo?

    /   Reply  / 
 13. Raven Dice

  Nou goed, okee dan. Ikzelf heb ook rood haar, daarbij gezegend met groene ogen. Over sex nog nooit te klagen gehad en misschien is in mijn geval het beste bewijs daarvan wel mijn boek, wat dus ook over sex gaat.
  Kijk maar op mijn site, voor de nieuwsgierigen. De lezers hebben tot nog toe allemaal enthousiast gereageerd en snapten meteen wat ik bedoelde met sex en rood haar.
  Groet Raven.

    /   Reply  / 
 14. Jakobien, redactie

  hoi sem, bij welk berichtje staat dat meisje van 14 die op zoek is naar mannen? soms mis ik wel eens ongepast commentaar en ben ik er niet op tijd bij om het weg te halen… sorry.

    /   Reply  / 
 15. sem

  dat herinner ik me nu ook niet meer, ik weet wel dat er nog reacties op kwamen in de zin van: verwijderen, jacobien

    /   Reply  / 
 16. Marco

  Nou Raven,
  Ik heb je boek gelezen en ik moet zeggen toppie!!
  ) De cover is warm en naar mijn menig wel gedurfd. Het beeld intrigeerde me. Maar nu over de inhoud, want daar koop ik het boek wel voor he;) De opzet van het boek is heel anders dan ik gewend ben. Het is een serie gesprekken die weer gegeven wordt tussen tweee mensen die elkaar volgens het eerste hoofdstuk leerden kennen. In deze gesprekken komt van alles aan de orde. Van kinderen en ikea tot harde erotiek. Maar dat alles in een zeer afwisselende, aantrekkelijke en vooral boeiende vorm. Ik heb het niet in 1 ruk uitgelezen want ik moest ook nog slapen. Maar gelijk de volgende avond nadat ik thuis was heb ik het verder verslonden.
  Voor mij ben je het helemaal en ik hoop maar dat er senl een volgend boek komt.

    /   Reply  / 
 17. anneke van zoomeren

  Mijn haren zijn kastanjerood van nature. Alles wat er over rood is geschreven telt bij mij;geiler, heter, betere sex, meer variatie, meer en langer sex en het liefst met ervaren mannen; Mijn Dick kan er over meepraten. Ik ben pas een nieuw log gestart lees alles op mijn sexlog

    /   Reply  / 
 18. Raven Dice

  Hee Marco, Leuk en bedankt voor jouw reactie op mijn boek! Ook bedankt voor de uitgebreide privémail en ik hoop dat mijn advies heeft geholpen?

    /   Reply  / 
 19. arthur

  ja rood haar staat bij vrouwen leuk, maar mannen met rood haar worden gediscrimineerd. Ik zorgte altijd dat ik degene was die aan het pesten is, puur om zelf niet het slachtoffer te worden en dat heeft goed gewerkt af en toe moest ik vuisten of voeten gebruiken maar als je zocht dat je een grotere hater kan zijn dan anderen heb je nergens last van ;) helaas zijn er nog altijd mensen die denken dat ze me iets kunnen flikken ik wens ze veel succes en alvast beterschap voor in het ziekenhuis!

    /   Reply  / 
 20. R.D.

  Ja ja ja…meisjes met rode haren die kunnen kussen dat is niet mis! En nog veel meer.

    /   Reply  / 
 21. Leon

  Weet je, ik werd vroeger al helemaal gek van meisjes met rood haar waar ik een korte maar heftige sex relatie mee had. Nog steed als ik een vrouw zie met echt rode haren gaat mijn hart sneller kloppen, dwalen mijn gedachte af en raak ik makelijk opgewonden. Voor mij hebben vrouwen met rood haar in iedergeval een special plekje in mijn hart.

    /   Reply  / 
 22. pieter

  mannen met rood haar hebben minder sex, helaas.

    /   Reply  / 
 23. Jan Hamer

  Klopt dat mannen met rood haar minder sex hebben, maar dat ligt niet niet aan die mannen maar aan de vrouwen die het niet bij kunnen benen.

    /   Reply  / 
 24. willie

  ik heb rood haar.. wie o wie????

    /   Reply  / 
 25. paul

  dan moet je bij mij zijn, ben gespierd heb rood haar groene ogen en ben blij met wat ik heb anderen zijn triest en zijn allemaal inteeld!

    /   Reply  / 
 26. paul

  @ emily bedoel ik

    /   Reply  / 
 27. Martin

  Hoi emily,

  Ik heb ook rood haar en ik val ook op meisjes met rood rood haar want die hebben iets.
  Mijn msn adres is [email protected]

    /   Reply  / 
 28. vonnie

  er is pas een boek uit over hollandse roodharige vrouwen en ik vind het een super mooi boek van Hanne vd Woude.
  ik kom trouwens ook geen aandacht te kort als roodharige ;-)

    /   Reply  / 
 29. Benjamin

  In mijn jeugd veel aandacht gehad van meisjes.
  Ze vonden, hoorde ik weleens achter mijn rug, vrijen met een rooie moet wel erg geil zijn.hahaha
  B

    /   Reply  / 
 30. natasja

  ik ben 19 en heb ook rood haar.

  Jongens of mannen met ook rood haar mogen reageren!!

  [email protected]

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>