Dit is pas lustig eten

Weleens gehoord van Afrodisiaca?

Dat zijn voedingsmiddelen die de seksuele lust opwekken.

Dus als jij dit weekend voor de vrouw gaat koken die je al zo lang echt wilt beminnen of je vindt het te lang geleden dat jouw minnaar en jij ‘het’ gedaan hebben: dan volgen hier de ingrediënten voor een spetterend diner, gevolgd door een slopende nacht……

* OESTERS. Net als bij vrouwen bevindt zich het eetbare binnen in de schelp. Casanova (hij ging je voor)  beschouwde oesters als hét seksmiddel bij uitstek en noemde ze ‘prikkels voor de geest en zinnen voor de liefde’.

* KAVIAAR. De eitjes van de steur bevatten 30% eiwit. In combinatie met een goed glas bubbels worden hier de zinnen van de meest koele kikkers nog door geprikkeld.

* KREEFT. Hier zitten stoffen in die de seksuele energie stimuleren. Bovendien hoort de kreeft, net als het andere zeevoedsel, tot Aphrodite’s (godin van de zinnelijke liefde) macht.

* PALING. Net als de meeste vis is het rijk aan fosfor en het heeft een prikkelende werking op de blaas en de genitale zones van man en vrouw.

* HONING. Rijk aan mineralen, strelend voor keel en tong en…….zoet. Stop het in de dressing van je salade en/of in jullie desserts en je weet niet wat je meemaakt.

* KNOFLOOK. Jawel: als je het beiden eet wekt het de juiste lust op. Het heeft een goede werking op de bloedsomloop en zorgt volgens de historie voor vurige passionele krachten.

* BASILICUM. De groene blaadjes van dit in Italië beproefde plantje bevatten zogenaamde ‘feel-good’-stoffen.

* ASPERGES. Is de meest geile groente die er bestaat. Niet alleen vanwege zijn uiterlijk, maar ook door zijn stimulerende werking op de pelvis-zone. Met mate nuttigen. Teveel hiervan maakt ammonia aan en daar wil je niet naar smaken.

* TRUFFELS. Die ondergrondse dure zwammen. Ze hebben met oesters gemeen dat ze voornamelijk uit water bestaan en veel proteinen bevatten. Heren kunnen hierop beter ‘presteren’.

* ABRIKOZEN & PERZIKEN. Chinezen zagen deze vruchten als symbool van de vrouwelijke schaamstreek, vanwege het zachte en behaarde uiterlijk. Met slagroom in een zwoel toetje. Of met….

* CHOCOLADE. De ultieme goedmaker. Is lekker bij álles. Zelfs de wetenschap heeft aangetoond dat chocola hetzelfde effect kan hebben op een vrouw als een orgasme. Vrouwen worden er ‘zoet’ van. Niet teveel van serveren, want dan wil ze jou niet meer!

Lees ook:Wil je seks? Trakteer op zeebeestjes!
Lees ook:Het libido-verhogende boodschappenlijstje
Lees ook:Wat kookt de gastroseksueel? Botergeile afrodisiaca!
Lees ook:Gelukkig: Nederlandse vrouwen toch wel echt stout
Lees ook:Met dit sexfood kom je in de mood

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>