Wat heet normaal bij seks ?

Zin hebben in vrijen is de gezondste zaak van de wereld. Toch stellen veel mensen zich af en toe de vraag: ben ik wel normaal?

Vooral als ze hun oren naar anderen laten hangen. Ze zijn vaak bang dat ze pervers zijn, maar dan moet je wel heel ver gaan.

Laat je niet gek maken. Er is een hoop seksonzin……….

Zoals:
1) Mannen hebben meer en vaker zin dan vrouwen
Uit onderzoek blijkt dat maar liefst 29% van alle vrouwen meer en vaker zin heeft in seks dan hun mannelijke partner. Voel je als vrouw dus niet direct afgewezen als je man even geen zin heeft. Net als bij vrouwen, is bij mannen ook de behoefte tot vrijen fluctuerend.

2) Een seksfantasie is een vorm van vreemdgaan
Droom je soms weg over seks op een vreemde plaats, of een vrijpartij met een collega? Je bent niet de enige! Maar liefst 50% van de vrouwen denkt soms over seks in de auto; zelfs 82% van de vrouwen geeft toe vaak te fantaseren over seks met een collega. Het is heel gezond af en toe eens seksueel weg te dromen en het schaadt je eventuele relatie niet. Integendeel!

3) Seks doe je tussen zondsondergang en zonsopgang
Seks moet niet enkel ‘s morgens of ‘s avonds plaatsvinden. Uit onderzoek blijkt namelijk dat een orgasme in de namiddag vaak als veel beter en intenser wordt ervaren. En wat dacht je van even tussen wokken en eten door? Goed hoor!

4) Als je een relatie hebt, hoef je niet meer te masturberen
Zelfbevrediging blijft iets wat van jou is, ongeacht je leef- of woonsituatie. En als je weet wat je zelf fijn vindt, kan je je partner ook beter aansturen tijdens een vrijpartij. “Als je een professioneel bent en je lichaam binnenstebuiten kent, zal je verlangen enkel maar toenemen”, vertelt de Britse seksuologe Peasgood in het blad Glamour. Ook samen masturberen en kijken naar elkaar kan erg opwindend zijn.

Lees ook:65+ vrouwen masturberen meer dan mannen
Lees ook:Meer testosteron doet vrouwen meer masturberen…
Lees ook:50 dagen na bevalling weer genieten van seks
Lees ook:Eens per week seks laat vrouwen langer leven
Lees ook:Seks met nieuw lief op latere leeftijd bevalt vaak beter dan ooit

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Wat heet normaal bij seks ?

  1. jef den boer

    normaal….wat is nou normaal….ik zoek iemand om geil mee te mailen…heb al een paar keer geprobeerd, maar krijg geen antwoord….ben ik zo ABnormaal dan?
    denk het niet want ik ben een man die van seks houdt…is dat ABnormaal???????????????????????

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>