Op z’n Grieks

In Amerika is het verboden en kun je er een gevangenisstraf voor krijgen! Het wordt er gezien als een uiting van homoseksualiteit en dat mag nog steeds niet.

We hebben het over anale seks, die in hedendaagse porno een grote rol speelt. Mede daarom zijn er veel mensen in geinteresseerd geraakt……

Uit onderzoek blijkt dat 70% van de hetero-mannen het een opwindende gedachte vindt.

In de anus bevinden zich veel zenuwuiteinden die in verbinding staan met de vagina. Hierdoor kunnen sommige vrouwen er ook van klaarkomen.

Voor een man voelt zo’n strakke ingang zeer intens. Bedenk wel: anale seks is voor gevorderden en je moet samen omzichtig en liefdevol te werk gaan.

Hij kan niet zomaar ineens zijn penis naar binnen brengen. Het is belangrijk dat zij zich helemaal OK en ontspannen voelt. Gebruik een officieel glijmiddel. De buitenste sluitspier kun je zonder problemen spannen en ontspannen. Dat geldt niet voor de binnenste sluitspier. Het is daarom verstandig om aan het gevoel te wennen.

Betrek een ‘maagdelijke’ anus eerst steeds meer bij het vrijen door gebruik te maken van vingers en / of een vibrator. Als zij voelt dat ze ‘in’ is voor het echte werk, pas dan voorzichtig beginnen met penetreren. Laat haar aangeven hoe ver en hoelang op z’n Grieks te gaan.

Lees ook:Anale seks met Gwyneth Paltrow
Lees ook:En dan nu: grabbelen naar de de G-spot bij mannen!
Lees ook:Mannen die veel anale seks doen, zitten met luier in bejaardenhuis
Lees ook:Vrouwen verslaan homomannen op het vlak van de onbeschermde anale seks
Lees ook:Vaginisme: je wilt wel, maar kunt geen seks hebben

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>