Ook 65 plussers doen het nog!

Zoals ouders vaak denken dat hun kinderen ‘het’ nog niet doen, denken kinderen van hun (groot-) ouders dat die ~ooit lang geleden~ eens een paar keer seks hebben gehad. Onzin natuurlijk.

Des te leuker dat er nu het projekt ‘Bejaarden & Begeerte’ is met de ‘Niet van je bed-show’, die aandacht schenken aan de lusten van ouderen.

Want de generatie van de seksuele revolutie uit de 60er jaren vult immers straks onze bejaardenhuizen. En reken maar dat daar veel achter de geraniums passeert………..

Kun je nog verliefd worden op je 80ste en zo ja, is dat hetzelfde als wanneer je 20 bent? Mag je nog met iemand samen zijn na het overlijden van je partner? Is er in tehuizen gelegenheid om je af te zonderen met je (nieuwe) geliefde? Is er voldoende openheid om te spreken over je twijfels, je geluk en je behoeftes of heerst er toch nog een groot taboe?

‘Bejaarden & Begeerte’ is de naam van een groot onderzoeksproject dat theatermaker Lucas De Man (1982) en schrijver Oscar Kocken (1983) met behulp van kunstenaars van hun eigen generatie uitvoeren. Het is een zoektocht naar liefde, verlangen en erotiek op hogere leeftijd.

Dankzij een fikse reeks besprekingen, uitstapjes en activiteiten proberen Kocken & De Man te achterhalen wat deze generatie beweegt, wat zij missen en wat hen weer doet opleven, welke muziek hen opnieuw doet denken aan hun eerste kus.

Met deze informatie worden verschillende nieuwe projecten opgestart zoals workshops, exposities, filmvertoningen, muziekprogramma’s en literaire middagen, altijd verzorgd door een jonge generatie kunstenaars. Momenteel wordt onder andere gewerkt aan literaire middagen, het interactieve dj-programma Musique Antique en het muzikale, literaire en theatrale ‘Niet van je bed’-show door Kocken & De Man.

Informatie op de website Bejaarden & Begeerte

Hieronder een verslag van de collega’s van Omroep Brabant…….

Lees ook:Mijn kind en jouw kind doen vast en zeker nog niet aan seks (ahum)
Lees ook:Bejaarden & Begeerte: nog lang niet uitgeraasd!
Lees ook:Pensionado’s neuken zich een versuffing!
Lees ook:Als de kinderen op kamers zijn, kan mama lekker vreemdgaan
Lees ook:2015: een kwart van de ouders spreekt niet over seks!

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Ook 65 plussers doen het nog!

  1. Pingback: Waarom willen vrouwen een designervagina terwijl grote schaamlippen lekkerder zijn? | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>