Libido uit het keukenkastje

Bepaalde geuren wakkeren de liefde aan. Eigenlijk gaat het om iemands lijfucht. Als die je aanstaat is dat meestal een goede check.

Uit wetenschappelijk onderzoek blijkt dat mensen die elkaars natuurlijke geur aprreciëren een goede DNA-match hebben en dus meer kans maken op een gelukkige relatie én voor de natuur nog belangrijker: gezond nageslacht.

Maar die natuur een beetje helpen mag natuurlijk ook.

Zij het subtiel. Het moet niet zo erg zijn dat het bier dat de barjuffrouw tapt, smaakt naar het parfum dat zij te overvloedig draagt.

Voor lekkere opwindende luchten hoeft u niet altijd op de badkamerplank te zijn. Ook in uw keukenkastje staan afrodisiaca waarmee u de man of vrouw van uw dromen kunt betoveren………

VANILLE Een natuurlijk afrodisiacum, trekt vooral oudere mannen aan. Gerechten waarin je vanillestokjes kunt verwerken zijn vooral toetjes, maar denk ook aan een warme drank met toevoeging van wat vanille.

KANEEL Niet alleen schijnt de pikante geur bijzonder aantrekkelijk voor hem, ook is opwindend effect aan haar genitale regionen merkbaar. Kaneel kan net als vanille in veel gerechten worden verwerkt. De simpelste is om wat kaneelpoeder over een heerlijk schuimende cappuccino te strooien. Voorts is een nagerecht met de klassiek comi appel – kaneel ook aanbevelenswaardig.

LAVENDEL Mannen gaan zich van deze geur belangrijk voelen en dat is goed voor hun libido. Gerechten waar lavendel heerlijk in smaakt zijn cake, geparfumeerde aubergines en in saus bij wildgebraad. Zakjes lavendel in bed verstoppen werkt de hele nacht door!

HAVERMOUT Het klinkt enorm tuttig, maar de geur van havermout roep vooral bij mannen waarschijnlijk iets vertrouwds op vanuit hun jeugd. Ze worden er vrijwel meteen enorm op hun gemak van en willen niet meer alleen naar bed.

Lees ook:Bevergeil vanille-ijs (slot)
Lees ook:Wie zoet is krijgt lekkers, wie stout is de roe
Lees ook:Zet dit op het menu om je libido op te krikken
Lees ook:Vagina-pepermuntjes. Hûh?
Lees ook:Je vagina laten ruiken als zoete perziken of lelies of kaneel of …

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>