Veel seks in de sleurhut

Er wordt vaak nogal denigrerend gedaan over mensen die gaan k(r)amperen in een caravan tijdens hun vakantie. Burgelijk, saai en bedoeld voor paren die wel klaar zijn met elkaar.

Niets is minder waar: van alle mensen op een camping hebben de ‘sleurhutters’ toevallig wel de meeste seks……..

Zulks bleek uit onderzoek van de Kampeer- & Caravan Kampioen afgelopen voorjaar.

Bijna een kwart gaf aan meer seks op de camping te hebben dan thuis. Met name kampeerders boven de 50 jaar.

Waarschijnlijk heeft dat te maken met het feit dat die leeftijdsgroep overwegend in een caravan kampeert, terwijl de jongeren met een (gehoriger) tent of vouwwagen gaan.

Het cliché van stellen die al kibbelend de tent opzetten is niet reëel. Meer dan de helft heeft nooit ruzie en 44% af en toe. Ook al leef je als kamperend stel toch vrij dicht op elkaar, 75% ziet daarin geen reden voor onmin.

Tweederde vindt juist dat een kampeervakantie de onderlinge band tussen partners en het gezin meer versterkt dan een vakantie in een appartement of hotel. En driekwart van de ondervraagden vindt kamperen zelfs een boost voor relatie- en seksleven.

Lees ook:We hebben meer seks op vakantie en we gluren graag!
Lees ook:Als je het aan studenten vraagt gaan ze voor een seksvakantie
Lees ook:Britten neuken zich een versuffing buiten de deur
Lees ook:Dames: houdt vooral uw borsten bij mekaar!
Lees ook:Prikkelende plekken: seks op rijdende motor in bloedheet Goa

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Veel seks in de sleurhut

  1. Jan

    Ik kan dit helemaal onderschrijven. Net terug van 3 weken vakantie in de caravan, en op een enkele dag, dagelijks minstens 1x aan seks gedaan met mijn vriendin. En tja een klein ruzietje hoort er ook bij, wat wil je op een oppervlakte van 4 vierkante meter beweging ruimte?
    Maar thuis is de seks minder frequent en de ruzietjes zijn juist wat frequenter. Dus is kamperen zeker een boost voor de relatie.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>