Daarom zijn de cougars zo seksbelust!

Meerdere keren schreven we hier op seks.blog al over het hoge libido van vrouwen van in de 40.

Vooral de alleengaanden onder hen, hebben vaak een seksuele opleving van heb ik jou daar.

Veel van deze vrouwen vinden seks met een jongere minnaar ook veel interessanter dan met een leeftijdgenoot.

Het verschijnsel van de cougar is niet alleen te verklaren uit het feit dat het met een jongere vent meer spetters geeft in bed. Er is ook een biologische. Het eierwekkertje van de vrouw loopt namelijk bijna af en daardoor kan haar sekshonger soms onstilbaar zijn………..

Het karakter Samantha uit ‘Sex And The City’ gestalte gegeven door Kim Cattrall, is bijna een rolemodel voor deze vrouwen.

Vrouwen zijn natuurlijk voorbestemd door de natuur om zoveel mogelijk kinderen voort te brengen. Jonge vrouwen, 20′sters worden meestal vrij snel zwanger, dus zij hoeven niet zoveel tijd aan seks te besteden. Naarmate een vrouw verder de 30 inschiet en zeker als zij in de 40 is, raakt haar ‘eierrekje’ behoorlijk leeg. Wanneer het moeilijker wordt om zwanger te geraken, zoeken vrouwen dus hun heil in meer seks.

Tsja en omdat veel van dat soort vrouwen er tegenwoordig nog uitstekend uitzien en jonge mannen als het ware deze sekstrillingen van rijpe vrouwen wel opvangen, krijg je dus dat zij een tijdje het gevoel heeft  van ‘nu of nooit’ en ‘nog even vlammen voor ik bejaard word’ en veel plezier heeft met haar (meestal tijdelijke) toyboy(s).

Mannen zijn rond hun 20ste op hun seksuele hoogtepunt, bij vrouwen is dat rond haar 40ste. De Britse journaliste Kathy Lette zegt dat alle vrouwen van middelbare leeftijd om die reden een jonge minnaar zouden moeten nemen.

“Een jongere partner betekent een enorme boost voor het seksleven van vrouwen. Meisjes zijn vaak zo onzeker, ze maken zich zorgen over hun borsten, cellulitis en gewicht. Een oudere vrouw heeft zich neergelegd bij haar lichaam en is daardoor meer ontspannen. Als ze eenmaal de 50 bereikt heeft, voelt ze zich bevrijd van alle complexen, waardoor ze haar remmingen laat varen.”

Illustratie: cougar Madonna met Jesus Luz voor W-magazine

Lees ook:Stomende seks tussen cougars en toyboys
Lees ook:10 redenen waarom 40′sters geweldige seks hebben (buiten de deur)
Lees ook:Jongeren hebben veel last van online seksuele intimidaties
Lees ook:Dit moeten je puberkinderen echt weten over porno!
Lees ook:Jonge vrouwen slikken het condoom niet

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Daarom zijn de cougars zo seksbelust!

  1. Pingback: Leven, liefdes en lusten van cougars en toyboys vanavond bij VTM in beeld | Seks

  2. Pingback: De seksuele klik tussen cougars en toyboys | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>