Met seks ‘op z’n hondjes’ verbrand je veel calorieën, maar doe de ‘Italiaanse Kroonluchter’ ook eens!

Enige tijd terug werd uit onderzoek onder Nederlandse moeders duidelijk dat hun favoriete standje in bed de doggystyle is. Nu wordt mij duidelijk waarom.

Het is de beste van de klassieke seksposities voor mensen die aan de lijn zijn………..

Door het op zijn hondjes te doen verbrand je zo’n 326 calorieën per uur. De kruiwagen, waarbij de man achter de vrouw staat en haar benen vasthoudt als een kruiwagen, zorgt voor een verbruik van 216 calorieën. Rechtopstaand vrijen is goed voor een 3e plek met 112 calorieën per uur.

Met het missionarisstandje verbrand je maar 12 calorieën per uur. Wil je als vrouw echter volop trainen in bed en hou je wel van een uitdaging? Dan is de ‘Italiaanse Kroonluchter’ top. (Dat zijn van die dubbele luchters, weet je wel?) Daar verbrand je 912 calorieën mee. Op de illustratie zie je hoe.

Hij gaat op zijn rug liggen met zijn benen bij elkaar. De vrouw gaat met haar rug naar de man toe op hem zitten en gaat vervolgens achterover liggen. Vervolgens maakt zij een brug door haar handen en voeten op de grond of matras te plaatsen. Zij moet in deze stand haar heupen optillen en weer laten zakken. De man kan volgen of in tegengestelde richting bewegen met zijn heupen.

Bepaald geen bejaardenhuisstandje, maar wel strak worden in/met een wip! Een complete body workout waarbij vooral de vrouw arm-, been-, rug- en buikspieren allemaal tegelijkertijd traint. Deze combinatie van seks en sport wordt trouwens ook wel sexercise genoemd.

Lees ook:Slank de zomer in: met seks verbrand je veel calorieën…
Lees ook:Seks is geen topsport, maar zo verbrand je toch calorieën
Lees ook:De man als lustobject: vrouwen fietsen zich in het zweet voor male stripper
Lees ook:Daphne Bunskoek heeft de G-spot gevonden
Lees ook:Hoe slank word jij van seks?

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Met seks ‘op z’n hondjes’ verbrand je veel calorieën, maar doe de ‘Italiaanse Kroonluchter’ ook eens!

  1. Pingback: Hoe zit dat nou met seks bedrijven en calorieën verbranden? | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>