Vrouwen die minimaal 2x per maand klaarkomen, zijn minder ziek

Er wordt steeds meer onderzocht en ook bekend over het vrouwelijk orgasme.

Het laatste nieuws is dat vrouwen die regelmatig seks hebben met een partner en daarbij klaarkomen minder vaak ziek zijn…………

Dat blijkt uit een onderzoek aan de Monash University in Australië.

Wetenschappers analyseerden het seksleven van 300 vrouwen tussen de 20 en 65 jaar, waaruit blijkt dat zij die minstens 2x per maand vrijen én klaarkomen, aanzienlijk minder risico lopen om ziek te worden dan dames die zelden seks hebben en geen orgasme bereiken.

Daarnaast hebben orgastische vrouwen doorgaans meer energie en voelen ze zich mentaal fitter dan vrouwen die hun hoogtepunt missen.

De onderzoekers beklemtonen dat mannen er alles aan moeten doen opdat hun vrouw of vriendin klaarkomt.

“Iedereen voelt zich sowieso goed na een vrijpartij, maar het vrouwelijk orgasme biedt dames net dat beetje extra immuniteit tegen gezondheidskwaaltjes. Ook voor mannen is dit interessant, want de meeste onder hen vinden het niet fijn als hun partner ziek in bed ligt.”

Afgelopen weekend zond Discovery Channel in de VS de documentaire ‘Why is sex fun?’ uit in de serie ‘Curiosity’. Maggie Gyllenhaal ging op zoek naar diverse wetenschappelijke theoriën. Een fragment over klaarkomen in een laboratorium….

Lees ook:Het vrouwelijk orgasme werkt als pijnstiller
Lees ook:Samen klaarkomen maakt sneller zwanger
Lees ook:Het vrouwelijk orgasme betekent: welkom aan boord!
Lees ook:Het vrouwelijk orgasme is een evolutionair mysterie
Lees ook:Het nut van een orgasme volgens School TV

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>