Vrouwen van nu willen klaarkomen met een vallei-orgasme

Het vrouwelijk orgasme is zeer veelkleurig.

Van clitoraal tot vaginaal en van een spuitende G-spot-climax tot aan een uren durend tantra-hoogtepunt aan toe.

Die laatste lijkt het favoriete hoogtepunt van de vrouw van nu………..

Over dit zogenaamde vallei-orgasme schrijft Marleen Janssen op haar speciaal opgerichte website. Het is hemels klaarkomen op aarde.

“Het vallei-orgasme golft door je lichaam en kan uren duren, schrijft de journaliste. “Het zorgt niet alleen voor meer genot, het geeft ook veel energie, waardoor je bergen kunt verzetten. Alle vriendinnen aan wie ik er de afgelopen tijd over vertelde, reageerden hetzelfde. Hun ogen werden groot, ze schoven naar me toe en zeiden: ‘Huh… een vallei-orgasme?’”

Om het orgasme te verkrijgen moet je beginnen met jezelf orgastisch te maken. De oude taoïsten zeggen: eerst het vuurtje opstoken, dan de rest. Door middel van oefeningen met je ademhaling en met je ruggengraat leer je je energie kanaliseren en vergroten. “Dat leidt tot fantastische seks én tot gezondheid”, licht Marleen Janssen verder toe.

Volgens haar is seksualiteit omhuld met 7 sluiers die je een voor een moet oplichten. “Mijn vriendinnen vroegen om voorbeelden. Ik vertelde over oefeningen en chi kungs waarmee vrouwen hun vagina en bekkenbodem kunnen trainen. Ik vond ook een goede vergelijking om het verschil tussen ‘westerse’ en ‘oosterse’ seks te beschrijven. Vrij je ‘westers’, dan scheur met je met 140 kilometer per uur over de snelweg. Je kent de tankstations en weet precies waar je de beste koffie vindt. De ‘oosterse’ seksualiteit is een klein pad dat achter de vangrail verborgen ligt. Je ziet het nauwelijks, je moet ernaar zoeken. Maar heb je het gevonden en volg je het spoor, dan word je beloond met een hemels uitzicht.”

Vanaf 19 oktober kan iedereen gratis teleseminars volgen om de grondbeginselen van de oosterse geheimen van de vrouwelijke seksualiteit te leren.

Lees ook:Het vallei-orgasme is de Rolls Royce onder de orgasmes
Lees ook:LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme
Lees ook:Ook mannen kunnen aan het meervoudig orgasme
Lees ook:Kunnen mannen ook een vallei-orgasme krijgen?
Lees ook:Het vallei-orgasme: als je denkt dat de pot met seks op is

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Vrouwen van nu willen klaarkomen met een vallei-orgasme

  1. Pingback: Waarom willen vrouwen een designervagina terwijl grote schaamlippen lekkerder zijn? | Seks

  2. Pingback: LINDA trakteert 3 vrouwen op een vallei-orgasme | Seks

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>