Adviezen voor mannen die té (vaak) geil zijn

Veel schreven we hier al over het fenomeen geen zin.

Het hebben van geen of laag libido kan een serieus probleem zijn voor mannen en vrouwen.

Maar op het omgekeerde zit je ook niet te wachten.

Niet verbazingwekkend is het feit dat mannen vaker dan vrouwen behept zijn met een ‘over-sexdrive’ of een seksverslaving.

Voor hen geen afrodisiaca dus, maar juist de volgende tips……….

1. Eet veel gerechten en/of producten met soja. Bewezen is dat dit het testosteronpeil van het lichaam naar beneden haalt.

2. Eet ook vetarm, vermijd vooral de verzadigde vetten.

3. Eet Monnikenpeper, ook wel ‘Kuisboom’ genoemd. Dit is als voedingssupplement verkrijgbaar. Sinds de Middeleeuwen wordt dit gebruikt voor mannen die lang van huis waren om het libido in te tomen. Korte tijd gebruiken, want anders heeft het net het omgekeerde effect. Vrouwen gebruiken het om hun menstruatie te reguleren.

4. Ga naar de sportschool. Intensief trainen verlaagt het testosteronniveau eveneens en wel op een zeer gezonde wijze. Marathonlopers hebben een lagere sexdrive dan sprinters.

5. En tenslotte: als u uitgaat met een vrouw, masturbeer dan voor u weggaat. Als de ergste spanning eraf is, voelt u zich sowieso relaxter. En mocht het dan tot seks komen, dan houdt u het ook langer vol.

Lees ook:Lijnen is goed voor de seks en andersom
Lees ook:De pil: vaak de dood in de pot voor haar seksleven
Lees ook:Libido mannen daalt niet met het klimmen der jaren
Lees ook:Testosteronpleister werkt in helft gevallen beter dan Viagra
Lees ook:Oudere mannen houden met seks hun testosteronspiegel op peil

1 Reacties // Reageer

One thought on “Adviezen voor mannen die té (vaak) geil zijn

 1. Guiseppe Cartago

  Nooit jezelf bevredigen en de spanning eraf halen, dit wordt een verslaving en een eenvoudige oplossing die je maar al te vaak gaat toepassen en je gaat weerhouden van het versieren en verleiden van vrouwen om de daad echt te verrichten.
  Altijd vrouwen deze taak laten verrichten, daar wordt je een vent van, pijn hoort erbij maar na de buit is het wachten het dan ook meer dan waard!

  Deze spanning heb je nodig als man om te presteren om juist vrouwen te bevredigen en dat kunnen er veel worden als je een hoog libido hebt, doe er dan iets mee.
  De truc is om deze spanning te maskeren voor vrouwen en steeds je slag te slaan door in te spelen op hun emoties en ze de tijd van hun leven te geven.

  Met de tijd zul je zoveel seks hebben gehad dat het pijn gaat doen, dan kick je wel af.. mocht het weer opspelen pak je je telefoon of loop je eveneen tent in, je voelt het gelukkig al van ver aankomen, de spanning is namelijk al een stuk lager.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>