Deel je erotische fantasieën en breng ze tijdens seks in de praktijk

Natuurlijk: iedereen, getrouwd of niet, heeft recht op z’n eigen fantasieën en die mag je gerust voor je houden.

Maar doe het niet uit schaamte, want juist het delen van elkaars erotische fantasieën kan jullie seksleven een enorme boost geven…….

Degenen die in hun eentje regelmatig fantaseren zijn het meest liefdevol en betrouwbaar en hebben op seksueel gebied de beste relaties.

“Het idee van een fantasie is dat je geest plaatsen en mensen bezoekt, maar je lichaam niet. Je geest kan dingen bedenken die je in werkelijkheid nooit zult uitvoeren”, aldus psychiater dr. Sanjay Chugh in The Times of India.

Dr. Deepak Raheja verklaart waarom de geest zo belangrijk is. “Seksuele fantasieën en libido zijn voor een groot deel afhankelijk van hoe je over seks denkt en wat je van plan bent. Seks begint meestal in de hersenen. Een actieve verbeelding versnelt daarom de geest, waardoor je sneller opgewonden raakt. Daarom is het van belang om je seksuele fantasieën te bespreken en uit te voeren, zodat je van een zeer bevredigend seksleven kunt genieten.”

Probeer je seksuele fantasieën met je partner te bespreken, in plaats van ze te verstoppen. Communicatie is erg belangrijk tijdens het vrijen, want wie weet vindt jouw partner het juist heerlijk en had je het daarom veel eerder moeten zeggen.

Macht is de meest voorkomende fantasie die mensen hebben. De gedachte dat een partner aan hun voeten ligt en het gevoel dat ze de volledige seksuele controle over de ander hebben, geeft een adrenalinekick. Vrouwen houden ervan om met een zweepje in de hand hun machoman te laten smeken om seks. Ook houden mannen ervan als ze worden vastgebonden aan het bed, zodat de vrouw een dominante rol kan spelen.

Veel stellen vinden het heerlijk om hun sekspartij eens goed van dichtbij te bekijken, bijvoorbeeld in de spiegel. “De gedachte om onze eigen bewegingen in de spiegel te zien, laat mijn hart sneller kloppen. Mijn vrouw was in eerste instantie een beetje bang, maar ze was al snel om. Het is niet alleen leuk, maar het hielp mijn vrouw om zelfverzekerder over haar lichaam te worden. Ze kwam helemaal tot leven”,geeft Jairaj Kanojia toe.

Lees ook:De erotische fantasieën van de nieuwe generatie vrouwen
Lees ook:Vrouwen gaan nu in hun seks-winterslaap
Lees ook:De meest f*ckable celebs
Lees ook:Een gevoelig onderwerp: kinderen mogen masturberen
Lees ook:‘Seks verliest z’n charme als je het elke dag doet’

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>