10 dingen die vrouwen NIET moeten doen in bed

Aangezien de mannen afgelopen week flink de les zijn gelezen, kunnen de no-go’s voor vrouwen natuurlijk  niet uitblijven.

Want ook zij kunnen zich raar en onduidelijk gedragen in bed.

Met alle gevolgen van dien… (onzekerheid, ongemakkelijkheid, afstand, etc.)

Daarom hier 10 dingen die vrouwen beter niet doen in bed!

1. Nooit initiatief nemen. Ze hebben er een handje van: afwachten… Hij is tenslotte ‘de man’ en zij wil ‘veroverd worden’. Maar ook hij voelt zich graag gewild. Begin eens zomaar, geheel onverwacht een vrijpartij. Je maakt hem intens gelukkig!

2. Onaardig zijn. Ook als je geen zin hebt, kan je dat op een lieve manier duidelijk maken. Wijs hem niet keihard af. Hoe zou jij het vinden als je initiatief zonder pardon de grond in wordt geboord met een geirriteerd: nu niet hoor! Geen zin hebben is natuurlijk prima, maar cést le ton qui fait la musique.

3. Ervan uitgaan dat hij altijd zin heeft. Toegegeven, liefst hebben ze dat hij altijd paraat staat als zij dat willen. Maar hij is ook maar een mens! En soms zal hij zorgen, stress of andere dingen aan zijn hoofd hebben waardoor de zin in seks wat minder is. Help hem dan rustig die knop om te zetten. Een massage of een mooie ‘natuurfilm’ doen wonderen…

4. Jezelf laten verslonzen. Natuurlijk houdt hij van haar zoals ze is. Maar loop je iedere avond in een joggingpak zonder make-up? Dan worden die leuke opgedofte collega’s op kantoor wel erg aantrekkelijk! Vergeet niet dat je meer bent dan ‘moeder de vrouw’. Verras hem eens met een leuk lingeriesetje. Doe de deur open in een spannende kimono. Kortom: wees zijn sexy minnares!

5. Keihard kritiek geven. Vind je het niet lekker wat hij doet? Wil je graag iets anders proberen? Zeg het lief! Wees opbouwend in je aanwijzingen. Zeg niet: dat vind ik niet lekker. Maar zeg: als je het zo doet, vind ik het nog lekkerder! Krijgt hij hem onverhoopt een keer niet omhoog? Reageer niet overdreven teleurgesteld. Hij kan er immers niks aan doen! Daarbij vindt hij het zelf al erg genoeg. Help hem relativeren. Volgende keer beter!

6. Erbij liggen als een zoutzak. Een open deur eigenlijk, want wie vindt het leuk om te vrijen met een halve dooie? Heb je echt geen zin, zeg het dan eerlijk maar ga niet klaarliggen met tegenzin. Hij zal zich een ‘vies mannetje’ voelen dat na lang zeuren een keertje ‘mag’. Seks doe je samen, dus maak er ook actief samenspel van!

7. Obsessen over je lichaam. Je borsten te klein, billen te dik, buik uitgelubberd? Vraag hem niet om bevestiging! Sterker nog, het maakt hem veel minder uit dan jou. Mannen zijn niet bezig met zogenaamde ‘perfecte maten’. Wat mannen willen is  een geile vrouw! Dus zet die lichamelijke hang ups opzij en laat je lekker gaan. Hij is dan de laatste die zich druk zal maken om die paar kilo’s extra…

8. Zijn piemel negeren. Het is nu eenmaal zijn beste vriend. Dus wees lief voor hem! Speel met zijn zaakje, schenk er aandacht aan, en leer hem beter kennen.  Maar pas op: be gentle! Vouw hem niet dubbel, gebruik je tanden niet en knijp niet te hard!

9. Zijn (andere) erogene zones vergeten. In vervolg op punt 8: zijn piemel moge op nr.1 staan, maar vergeet ook zijn andere erogene zones niet. Zoen hem all over, in zijn nek, op zijn borst, zijn tepels, zijn buik… Weet je niet zeker waar of wat hij lekker vindt? Vraag het hem! Niks geiler dan een man die duidelijk durft te zeggen wat hij lekker vindt…

10. Te serieus zijn. Je hoeft heus niet de hele tijd in een deuk te liggen, maar breng wat humor in bed! Seks is leuk om te doen. Zie het als spelen voor volwassenen. Het is niet iets dat ‘erbij hoort’, of dat je ‘verplicht bent aan hem’. Het is goed voor jullie allebei! Het brengt jullie dichter bij elkaar. Het helpt jullie ontspannen. Het brengt jullie genot. Benader het ook zo: als iets leuks!

 

Lees ook:Dames: eigenlijk zouden jullie dit moeten weten over mannen en seks
Lees ook:Reacties op verboden buitenseks Groningen
Lees ook:Wat mannen NIET moeten doen in bed
Lees ook:Seksmoe: een vrouw die zich geliefd voelt, heeft meer zin!
Lees ook:Zeg dit niet in bed als je nog sekspret wil

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “10 dingen die vrouwen NIET moeten doen in bed

 1. Lepeltje

  Daar zat ik op te wachten! Voor mij klopt het allemaal, er kunnen er zelfs nog wel 10 bij!

    /   Reply  / 
 2. Lepeltje

  Daar kom ik op terug. Ik ga de mooiste er uit kiezen en die post ik!

    /   Reply  / 
 3. Lepeltje

  1. Niet pijpen
  Veel vrouwen vinden dit vies maar verwachten dan wel dat de man beft. Ik vind dat dit wederzijds moet zijn
  2. Te romantisch
  Natuurlijk is het leuk om romantisch seks te hebben, maar niet altijd! Soms wil een man dat de vrouw helemaal wild is en dat lust een keer voorop staat.
  3. Altijd dezelfde standjes
  Spreekt voorzich, van mij mag de kamasutra elke dag. Inplaats van drie dezelfde standjes er meer uit proberen.
  4. Fantasieen delen
  Een man vertelt maar al te graag zijn fantasieen, terwijl de vrouwen er soms nog wat onzekerder over kunnen zijn ( kan natuurlijk ook andersom). Als er andere vrouwen in voor komen kan dat onzerkheid aanwakkeren. Het is slechts een fantasie, dus delen moet!
  5. Experimenteren
  Verschillende dingen proberen.Keertje seks op andere plekken, rollenspel in bed enz.

    /   Reply  / 
 4. Lepeltje

  Ik heb het bij vijf gelaten anders gingen ze teveel op elkaar lijken!

    /   Reply  / 
 5. van Gelder-Donker

  wat was het “vroeger” eenvoudig en ongecompliceerd ,moeders

    /   Reply  / 
 6. Lepeltje

  Nou, ik ben wel blij dat ik in deze tijd leef, er is veel meer mogelijk!

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>