Zo hint je hem om een betere minnaar te worden

Als je geliefde er niks van bakt in bed, hoeft dat niet te betekenen dat jullie seksleven voor altijd gedoemd is. Er zijn heel wat eenvoudige trucjes om hem te verbeteren zonder dat zijn ego een deuk oploopt.

Subtiel en effectief……….

Vroegtijdige zaadlozing
Zorg ervoor dat jij degene bent die controle heeft over de situatie, aldus seksuologe Lou Paget. Zorg dat jij boven zit en alles in de hand hebt of vraag hem om te vertragen.

Slechte kusser
Speel het sexy spelletje van copycat om zijn technieken te verbeteren. Zuig zachtjes op zijn onderste lip, beweeg je tong op de manier waarop je wil dat hij de zijne beweegt en laat je lippen wat langer op de zijne na een kus. Vraag hem dan telkens jouw stappen te kopiƫren, voeg uiteindelijk alles samen voor een stomende kussessie.

Erectieproblemen
Zorg bij dit probleem voor meer stimulatie, gebruik meer je handen, je mond of glijmiddel. Als dat niet werkt, concentreer je dan op een deel van zijn lichaam. Het laatste wat je wil is de stress bij hem verhogen, want dat maakt de situatie alleen maar erger.

Hij valt in slaap
Probeer in plaats van ‘s avonds je partner te overtuigen tot seks, ‘s ochtends een stomende vrijpartij te beginnen. Zo is de verleiding minder groot voor hem om zich achteraf om te draaien en in te dutten.

Geen voorspel
Behandel hem een beetje als een danspartner en neem de leiding. Begin door hem te strelen op de manier waarop jij aangeraakt wil worden en vraag hem jouw voorbeeld te volgen.

Geen interesse
Als je partner geen initiatief tot seks neemt, kan dit wel een probleem op lange termijn worden. Als hij vroeger wel vaak de eerste stap zette om met jou te vrijen, ga dan op zoek naar de oorzaak van het probleem. Misschien is bepaalde medicatie de reden, heeft hij veel stress of kampt hij met een depressie. Ga hulp zoeken bij een seksuologe als jullie er samen niet uitkomen. Als hij nooit interesse toonde in seks, is het misschien nodig om jullie relatie te herevalueren.

Vreemde geluiden
Als hij nogal luid is in bed, kun je proberen wat muziek op te zetten om dit te maskeren, het laatste wat je wil doen is hem hier attent op maken, want dat hij gaat hij zich geremd voelen. Probeer de unieke manier waarop hij zich uitdrukt te appreciƫren.

Saai
Koop jezelf wat pikante lectuur en probeer nieuwe standjes en seksspeeltjes uit. Bij je volgende vrijpartij kun je een seksboek op een lukrake pagina openslaan en het nieuwe erotische pleziertje dat hierop staat zelf uitproberen.

Lees ook:Hoe te slappe, snelle, slome en saaie mannen super-minnaars worden
Lees ook:Tips voor het gebruik van seksspeeltjes
Lees ook:Wanneer seks op een eerste date best kan….
Lees ook:Lekker tussendoor: vluggertjes seks
Lees ook:Dames: eigenlijk zouden jullie dit moeten weten over mannen en seks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>