Deze 10 soorten van seks moet je gedaan hebben in je leven

Onze meest experimentele seks hebben we meestal tussen ons 20ste en 30ste.

De tijd dat je studeert en de wereld ontdekt, is ook de tijd om de diverse soorten van lust en liefde te proeven…..

Daarom de 10 soorten seks die iedereen meegemaakt zou moeten hebben, volgens de Huffington Post….

1. Onenightstand
Niet alle eenmalige vrijpartijen zijn een succes, maar toch is het de moeite waard om je eens aan zo’n avontuurtje te wagen. Het kan handig zijn om te testen of je klaar bent voor een serieuze relatie.

2. Slechte seks
Al is het maar om tijdens een avondje uit met vriendinnen te praten over die ene man die er niets van terecht bracht in bed. Lachsalvo’s gegarandeerd.

3. Wraakseks
Iedereen heeft het weleens meegemaakt: je bent verliefd op een man, maar hij is niet geïnteresseerd. Een paar jaar later kom je hem opnieuw tegen en toont hij veel belangstelling. De vrijpartij met je ex-vlam zal wellicht niet de beste ooit zijn, maar je zult ontdekken wat je je vroeger vaak hebt afgevraagd.

4. Dronken seks
Bestaat er iets leukers dan als een blok in slaap vallen na een wild avondje uit? Absoluut: een snelle, wazige vrijpartij net voor je je ogen dicht doet.

5. Avontuurlijke seks
Vrijen in bad, in het bed van je ouders, op de wasmachine, in een club, in het park… Er zijn oneindig veel spannende plekjes waar je seks kunt hebben én betrapt worden. Dat geeft je een ongelofelijke kick.

6. ‘Ik kan niet slapen’-seks
Kun je niet slapen, dan vindt je partner het vast niet erg dat je hem of haar wakker maakt voor een nachtelijk vluggertje. Hij ziet het als een kinky extraatje, zij als een verantwoord slaapmutsje.

7. Bedankseks
Je vraagt aan een vriend, voor wie je stiekem een zwak hebt, om je meubels te monteren als je verhuist. Na een lange dag trakteer je hem op een etentje en maak je het heel gezellig, waardoor jullie ‘toevallig’ in bed belanden. Van een win-winsituatie geproken.

8. Soloseks
Maak het thuis gezellig en verken je eigen lichaam. Mensen die hun eigen erogene zones kennen, kunnen immers makkelijker aan een ander uitleggen hoe ze opgewonden raken.

9. Goedmaakseks
Stel: hij laat zijn sokken overal slingeren en zij is het meer dan zat en klaagt erover. De conversatie mondt uit in een pittige discussie en daarna in een potje bekvechten. Dit kan daarna tussen de lakens voortgezet worden.

10. Afscheidseks
Seks met je ex is doorgaans geen goed idee. Maar die ene keer, om voorgoed afscheid te nemen, mag je jezelf heus vergeven.

Lees ook:TREND: de one-nightstand wordt een half-nightstand
Lees ook:Zo heb je scharrelseks zonder gezeur achteraf
Lees ook:Vijf tips voor een eerste casual (seks-) date
Lees ook:Mannen slapen beter na seks
Lees ook:Win (of koop met korting) erotisch speelgoed van X-toys via seks.blog.nl

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>