Het leger der aseksuelen groeit I

Ik denk dat het een typisch teken des tijds is, omdat overdaad nou eenmaal schaadt. Steeds meer mensen, waaronder erg veel jongeren willen geen seks.

Misschien is het ook wel zo dat mensen daar vroeger niet voor uitkwamen en gewoon het klooster ingingen (hoewel daar i.d.d. veel kaf onder het koren zat/zit).

Vandaag de dag hebben aseksuelen zich verzameld, wordt het gezien als een geaardheid en vertellen ze hun verhaal……..

Zo ook de 23-jarige Sophie Zebeda. Zij is vrijgezel en voelde zich nog nooit seksueel aangetrokken tot iemand in haar leven.

“Wanneer ik aan seks denk, voel ik walging. De enige keer dat ik de geslachtsdaad zou kunnen doen is om een baby te maken. Ik zou me dan echt moeten inbeelden dat dit iemand anders overkomt. Ik heb dit mijn hele leven al.. Toen ik opgroeide, begonnen mijn vriendinnen interesse in jongens te krijgen en praatten ze over hun eerste keer. Als leeftijdsgenoten zeggen dat ze een man aantrekkelijk vinden, voel ik niets. Vroeger deed ik wel alsof, gewoon om erbij te horen. Ik zou me nooit kunnen inbeelden dat iemand zo intiem met mij zou zijn.”

De aseksuele twintiger gaat verder: “Deze aandoening verpest mijn relaties, omdat mannen met mij naar bed willen, zo ben ik al enkele vriendjes kwijtgeraakt. Die mannen vragen zich af wat er mis is met hen of ze denken dat ik hen afwijs. Het is moeilijk uit te leggen dat ik hen wel graag zie, maar gewoon geen seks wil. Ik loop graag hand in hand en kus ook graag, maar wanneer ik aan seks denk, blokkeer ik. Het is ook niet zo dat ik me tot vrouwen aangetrokken voel, niemand begrijpt dat ik gewoon geen seksuele gevoelens heb.”

Anderen doen er moeilijk over, Sophie zelf niet. “Er passeerden ook mannen de revue die dachten dat ze mij wel konden ‘genezen’. Voor mij is het geen probleem, ik ben altijd al zo geweest en ben gelukkig zo. Ik merk wel dat steeds meer aantrekkelijke vrouwen voor hun aseksualiteit durven uit te komen.”

Lees ook:Het leger der aseksuelen groeit II
Lees ook:Hoofdpijn als sexcuus is ‘uit’, moe zijn is de smoes
Lees ook:Christina Aguilera trots op haar volle borsten
Lees ook:52-jarige cougar: ‘Mannen van mijn leeftijd zijn zo slecht in seks’
Lees ook:Seksverslaafde Chrystal ‘deed’ reeds met 1000 mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>