Tips voor het gebruik van seksspeeltjes

Gisteren meldden we hier bij seks.blog dat de verkoop van erotisch speelgoed in de afgelopen weken met sneeuw en vorst ruim 3x zo hoog was als normaal gesproken in deze tijd.

We zochten de warmte duidelijk weer meer bij elkaar en kwamen met wat hulpmiddelen ook nog in extase…………

Maar ondanks die stijgende vraag, lijkt er nog steeds een taboe te bestaan rond seksspeeltjes.

Volgens journaliste Katherine Feeney is dat vooral omdat mensen niet goed weten wat het is, en vooral hoe ze die moeten gebruiken of hoe ze hun partner moeten overtuigen om mee te doen. Haar tips:

1. Gebruik
Ja, het is belangrijk om de instructies te lezen, maar je zult er niet van genieten als je ze gebruikt om de verkeerde redenen. Omdat je het gevoel hebt dat het moet, omdat je denkt dat alle anderen het doet of om je reputatie op te krikken, zijn géén goede redenen.

Een recente studie toonde aan dat seksspeeltjes meer kunnen bieden, op voorwaarde dat ze in de juiste context gebruikt worden. Die moet positief zijn en gericht op plezier, niet negatief en ondergedompeld in angst om te presteren. De seksspeeltjes zijn er om je te helpen, niet om je te dwingen.

2. Vinden
Als jullie het niet zien zitten om een sekswinkel binnen te stappen, dan doen jullie dat gewoon niet. Ga dan online op zoek naar iets dat jullie leuk lijkt.

3. Introduceren
Probeer aan je partner uit te leggen waarom je het graag wil proberen, maar zorg ervoor dat hij of zij zich niet gedwongen voelt. Als hij/zij zeer negatief reageert, laat je het beter even rusten en probeer je het later nog eens opnieuw. Je kan er pas mee beginnen als jullie je er allebei goed bij voelen.

Lees ook:Afgelopen sneeuwweken hebben ons op de sextoys doen duiken
Lees ook:Wat u nog niet wist over seksspeeltjes
Lees ook:10 redenen waarom het geen goed idee is om seks te hebben met een vriend(in)
Lees ook:10 redenen om wel sex met je ex te hebben
Lees ook:Hoe te slappe, snelle, slome en saaie mannen super-minnaars worden

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>