Dames: eigenlijk zouden jullie dit moeten weten over mannen en seks

Nadat we eerder vandaag een lijstje hebben gegeven aan de mannen over seksuele wensen en verlangens van vrouwen, doen we nu het omgekeerde.

Omdat mannen en vrouwen nog steeds moeite hebben om elkaar te laten weten wat ze wel en niet waarderen bij het liefdesspel.

Want seksuologe Tracey Cox stelde niet alleen aan vrouwen, maar ook aan mannen de volgende vraag:

‘Als je volkomen open en eerlijk bent, wat zou je dan tegen je partner willen zeggen over de seks in jullie relatie’?

Ze kwam tot het nu volgend lijstje van wat mannen eigenlijk aan vrouwen willen duidelijk maken, maar meestal niet doen……

1. Seks is voor mij een manier om mijn liefde te tonen. Soms vind ik het moeilijk om over mijn emoties te praten. Dan is seks een manier om fysiek dicht bij je te zijn.

2. Als je geen zin hebt, krijg ik het gevoel dat je mij afwijst als persoon. Zeg het alsjeblieft wat vriendelijker.

3. Mijn seksueel systeem is nogal simpel. Ik weet dat het bij jou anders is, maar zeg mij en laat me zien wat jij lekker vindt, zodat ik jouw lichaam beter begrijp.

4. Dat ik soms nieuwe dingen wil, heeft niets te maken met dat ik je niet sexy vind. Ik hou van wat meer variatie.

5. Ik ben visueel ingesteld, dus ja, ik kijk graag naar dingen die mij opwinden. Daar is niks mis mee, het is gewoon wat mannen doen.

6. Stop met je zorgen te maken over je lichaam. Ik vind het fijn dat je mooi bent, maar ik focus mij op de delen die ik het lekkerste vind en niet op diegene die je haat.

7. Ik heb graag veel en regelmatig seks. Als het niet kan, leg me dan uit waarom. Als ik het begrijp me kan ik verheugen op de seks die nog komt, kan ik het best accepteren.

8. Ik begrijp dat jouw libido afhankelijk is van je maandcyclus. Maak me dus duidelijk wanneer je wel zin hebt, zodat we er het beste uit kunnen halen. Dit is beter dan ons te richten op de periode dat je niet in de stemming bent.

9. Wanneer het duidelijk is dat je alleen maar met mij vrijt om mij een plezier te doen, raak ik boos en teleurgesteld. Ik wil dat je er minstens zo van geniet als ik.

Lees ook:Heren: eigenlijk zouden jullie dit moeten weten over vrouwen en seks
Lees ook:Seks tijdens zwangerschap? Niet altijd!
Lees ook:10 dingen die vrouwen NIET moeten doen in bed
Lees ook:Tygo Gernandt doet het ook met starfuckers
Lees ook:Kreunen tijdens de seks kan heel educatief zijn

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>