Studenten van Oxford en Cambridge zijn zo geil als boter

Studenten aan de Britse elite-universiteit Cambridge geven meer geld uit aan seksspeeltjes dan gemiddeld.

Dat zou suggereren dat mensen met een hoog I.Q. ook een hoog libido hebben……

In totaal spendeerden studenten aan de universiteit van Oxford €11.311,- aan seksspeeltjes, met een voorkeur voor exclusief. Ze gaven bijvoorbeeld 3x meer uit aan luxe vibrators.

De online sexshop baseert dit op cijfers van Google Analytics. Die laten toe dat verkopende partij het e-mailadres van de kopers kan achterhalen.

Neal Slateford van online sexshop: “Het is een zeer interessant gegeven dat de mensen aan Britse topuniversiteiten meer uitgeven aan seksartikelen.”

Het zou natuurlijk ook kunnen dat deze studenten goed bemiddeld zijn, omdat ze vaker uit een welvarend nest komen.

De 27-jarige Alice Little Cambridgestudente zegt echter: “Studenten van topuniversiteiten weten dat seks en seksspeeltjes een goede manier zijn om stress te lijf te gaan. Ambitieuze mensen willen het goed doen op elk vlak, dus seksuele bevrediging staat ook hoog op het lijstje.”

Oxfordstudent Felix Hamer beweert dat intelligente mensen creatiever zijn tussen de lakens. “Iedereen spreekt hier openlijk over seks en dat terwijl Oxford een nogal saaie reputatie heeft. Het studentenleven betekent meer vrijheid, waardoor je met nieuwe dingen gaat experimenteren.”

Het aantal studenten dat seksspeeltjes koopt steeg volgens Lovehoney vooral na de hype van de SM-triologie ‘Fifty Shades of Grey’.

Lees ook:Afgelopen sneeuwweken hebben ons op de sextoys doen duiken
Lees ook:Sex-selfies zijn mateloos populair
Lees ook:Stop je dildo’s en plugs niet in de afwasmachine
Lees ook:Online Erotisch Shoppen
Lees ook:Studenten ontvangen kaart voor hun kots- en seks-scores

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>