Vrouwen hebben in de zomer (b)(h)etere seks dan in de winter

Vrouwen voelen zich sexier in de zomer, flirten meer, doen massaal aan buitenseks en staan meer open voor een avontuurtje, tenzij de man in kwestie sandalen met sokken draagt.

En als vrouwen dan toch een scheve schaats rijden in de zomer, dan het liefst met Jan Kooijman of Benja Bruining………

Dat blijkt uit onderzoek van Magazine Grazia onder 500 vrouwen.

Door de zomerhitte raakt ruim 70% van de vrouwen zelfs zo van de kook door al dat mannelijk vlees dat het fysiek onmogelijk is om niet te kijken als een knappe man hen passeert op straat. Ook vrouwen in een vaste relatie kijken om, 52% zelfs als hun partner naast ze loopt.

Vrouwen staren zich weliswaar suf in de zomer naar al die half ontklede mannen, maar juist het kledingstuk dat hij nog wel draagt, maakt of die blik wel of niet blijft hangen.

Zo staren vrouwen vooral weg bij de man met sandalen met sok. Zo’n 84% vindt dat echt het minst verleidelijke zomerkledingstuk bij mannen. Ook de speedo is bepaald geen warmmakertje, volgens eenderde. Met een normale zwembroek en strak T-shirt maken de mannen nog het meeste kans op vrouwelijke aandacht.

Al dat geflirt leidt ook tot betere seks. Gemiddeld geven vrouwen hun sexleven in de zomer een 8, tegen een 7 in de winter. En hoe krachtiger de zon, hoe spannender de seks.

Zo geeft 61% toe ooit weleens de natuur te zijn ingetrokken voor een zomerse vrijpartij. Met seKs op het strand en in de duinen met stip op 1 (21%), gevolgd door seks bij een plas of meer.

Tevens zegt 17% van de vrouwen met een relatie open te staan voor een zomerslippertje. En dan het liefst met Jan Kooijman, gevolgd door acteur Benja Bruining en Dennis Storm.

Het complete onderzoek is te lezen in de speciale Grazia Beach Special. De 148 pagina’s dikke Grazia Beach Special ligt naast de reguliere Grazia vanaf morgen in de winkels en kost €3,95.

Lees ook:Staren naar grote borsten maakt mannen gezonder
Lees ook:Weekendje weg goed voor seksleven
Lees ook:Naakte Victoria Koblenko geen onbeschreven blaadje
Lees ook:Thuis voor de buis: chillen, chips en seks
Lees ook:Vrouwen willen vaker stoute en kinky seks dan mannen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>