Zweeds swingers neuken massaal door ondanks protesten

Het voor vanavond aangekondigde grote seksfeest à la de film ‘Eyes Wide Shut’ gaat door, ondanks de ophef en beroering die het tot nu toe al veroorzaakte.

Swingers uit heel Europa zullen in het stadje Norrköpin, terwijl u dit leest, geheel uit hun dak gaan……..

Club Adam & Eva heeft voor de gelegenheid een compleet theater in de stad afgehuurd en dat is de inwoners in het verkeerde keelgat geschoten.

De organisator noemt de protesten en zelfs bedreigingen aan zijn adres onzin. “Bovendien is ons feest goed voor de lokale economie”, zegt hij tegen de plaatselijke krant Norrköpings Tidning. Er zijn volgens hem 150 extra hotelboekingen gemaakt door de swingers.

Het is dit weekend ook al drukker dan normaal in de stad omdat de partij van premier Fredrik Reinfeldt er een congres houdt.

De swingersparty van hedenavond is het grootste seksevenement tot nu toe in Zweden. Zo’n 300 mensen hebben een kaartje à €75,- bemachtigd, terwijl ruim het dubbele aantal wilde meedoen.

De organisatie hoopt dat de swingers zonder zorgen hun goddelijke gang kunnen gaan. Er is wel extra beveiliging ingehuurd.

Lees ook:Grootse ‘Eyes Wide Shut’-orgie zorgt voor beroering in Zweden
Lees ook:Neukmarathon gaat niet door: seksclub afgefikt
Lees ook:Silvio Berlusconi gefilmd bij de hoeren in Panama
Lees ook:Te sexy verkeersbord zorgt voor brokken
Lees ook:Hoe meer activiteit overdag, hoe meer activiteit tussen de lakens?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>