De open lucht orgieën van Cap d’Agde

Ik had er nog nooit over gehoord, maar een vriendje van mij vertelde me over zijn ervaringen deze nazomer met een orgie in het Zuid Franse Cap d’Agde.

Wat mij bekend was dat dit een oord voor naturisten en nudisten is, die zeggen niet bloot te lopen vanwege de seks, maar steeds meer wordt het plaatsje en het bijbehorende strand dus het terrein voor swingers in de open lucht.

Niet alleen meedoen, ook er omheen staan en als je wilt de hand aan jezelf slaan (veel mannen) is er heel gewoon………

Je hebt nou eenmaal mensen die meer voyeuristisch zijn ingesteld en zij die juist exhibtionistisch zijn en het al dan niet met de eigen partner en/of met anderen doen. Alle smaken even lekker!

Vaak wordt maanden van tevoren thuis al via diverse fora of communities bekeken of er alvast dates gemaakt kunnen worden met andere swingers die er ook in die periode zijn, of hebben ze alvast afspraken gemaakt met mensen die ze van voorgaande jaren nog kennen. Zo meldt de speciale site capdagneinfo.nl

Maar ook als je als swingerskoppel zonder afspraken die kant op gaat, zal je snel genoeg door hebben hoe je ‘collega’s’ kunt ontmoeten.

Het is voor de swingers wel belangrijk dat ze geen pure naturisten lastig vallen. Kom bij een echte naturist niet aan met swingers praatjes, want de kans op een klap op je gezicht is niet uitgesloten. Welke van hun swingers zijn is dus niet altijd te zien.

Overdag liggen er vele honderden stellen op het swingersstrand van Cap d’Agde. Het is er soms moeilijk tussen de handdoeken doorlopen, zo dicht liggen ze bij elkaar.

Officieel is het hebben van seks op het strand verboden en hier wordt veel toezicht op gehouden door de in de buurt liggende politiepost. Toch glipt er regelmatig wat tussen door en na 18:30 als de politie weg is, gaat de boel compleet loos en kan het feest dus echt beginnen.

Lees ook:Nudisten en swingers maken ruzie in Cap d’Agde
Lees ook:Naakte banen aangeboden
Lees ook:Zweeds swingers neuken massaal door ondanks protesten
Lees ook:Gluren bij de blote buren? Zondag mag het!
Lees ook:Ook swingers hebben etiquette

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>