Waar vrouwen aan kunnen zien dat een man goed is in bed

Mannen weten dat een beetje mysterie zeer aantrekkelijk is, maar soms willen vrouwen weten welk vlees ze in de kuip hebben, voordat ze in bed belanden met de meneer.

Sexperte en schrijfster Tracey Cox analyseerde eigenschappen van mannen in relatie tot hun vaardigheden tussen de lakens…….

Geef die man een kans als:

1. Hij op zijn nagels bijt.
Nagelbijters zijn mensen die tot het uiterste gaan om hun doel te bereiken, vandaar hun zenuwtrek. Ze zijn niet bang om grenzen te verleggen en ergens tijd voor te nemen, wat zich laat vertalen naar een passionele vrijpartij.

2. Hij een hond heeft.
Deze mensen zijn het gewend van de behoeftes van anderen voor te laten gaan. Geen egoïst dus tussen de lakens. Daarnaast zijn ze ook niet bang voor de uitwisseling van allerlei lichaamssappen

3. Hij een zwierig handschrift heeft.
Volgens grafologen hebben mannen die bijvoorbeeld een ‘y’ met een sierlijke krul maken een hoog libido en veel verbeeldingskracht. Hopla!

4. Hij lekker ruikt.
Geur is een van doorslaggevend belang bij aantrekkingskracht en seks. Hoe beter hij volgens jou ruikt, hoe groter kans dat jullie genetisch en qua levensopvatting een goede match zijn. Dat komt tijdens sexercise zeer van pas.

5. Hij rechtop staat.
Nee, het gaat nu nog even over zijn lichaamshouding. Mannen met een rechte rug en een ingetrokken buik, hebben een gezonde dosis zelfvertrouwen en zijn het gewend moeite te doen.

6. Hij zelfspot heeft.
Wie zichzelf kan relativeren, is een creatieve, ontspannen en attente minnaar.

7. Hij meerdere talen spreekt.
Dit vereist en veroorzaakt een grotere intelligentie, inzet en geduld. Precies wat je zoekt in een bedpartner.

8. Hij met zijn handen en voeten praat.
Mannen die met veel gebaren een verhaal vertellen, beloven creatieve minnaars te zijn met veel verbeeldingskracht.

Denk nog maar eens goed na als hij…

1.Hij een agressieve of slome rijstijl heeft.
Als hij al niet kalm achter het stuur blijft, wat moet dat dan zijn in de slaapkamer? Maar te voorzichtige, trage chauffeurs zijn af te raden. Vrouwen willen wel wat actie. Veilige en snelle rijders zijn dat in bed meestal ook en vice versa.

2. Hij van vaste patronen houdt
Als hij gaat stressen als zijn schema of agenda wordt omgegooid, is de kans groot dat hij voorspelbaar zal zijn. Flexibiliteit, letterlijk en figuurlijk, zijn dan niet erg waarschijnlijk.

3.Hij de mening van zijn vrienden belangrijk vindt.
Als hij niet met jou durft te praten zonder zijn ‘wingman’, zal hij later op de avond waarschijnlijk ook geen avonturier zijn. Laten lopen dus.

Lees ook:Seks-bestendige lakens verhogen de pret in bed
Lees ook:Studenten van Oxford en Cambridge zijn zo geil als boter
Lees ook:Hallo, ik ben demiseksueel!
Lees ook:Kroatische gaat Songfestival winnen door 4 maanden geen seks te hebben
Lees ook:Vrouwelijke olympiërs moeten vooral seks hebben voor de wedstrijd!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>