Waarom lesbische vrouwen vaker en intenser klaarkomen

Diverse onderzoeken toonden reeds aan dat lesbische vrouwen vaker, intenser en makkelijker klaarkomen dan hetero- en bi-seksuele vrouwen.

Daarnaast blijken ze ook het vaakst de liefde te bedrijven.

De heterovrouwen wijten het gebrek aan hoogtepunten aan het ego├»sme van hun mannen. Die zouden zich teveel richten op hun eigen genot……..

Zo ontvangt slechts een kwart van de vrouwen weleens orale seks.

Bij het meest recente onderzoek op dit gebied bleek dat 85% van de heteroseksuele mannen bereikt een orgasme tijdens seks, terwijl hun vrouwelijke partner slechts aan 60% komen. Bij lesbiennes is dat 80% en bij biseksuele vrouwen 57%.

Seks tussen 2 vrouwen duurt langer en zij voelen zich bij het naakte lichaam van een medevrouw ook vrijer in hun lijf.

De onderzoekers zeggen dat dit inderdaad komt omdat vrouwen meer kennis hebben van hun eigen lichaam dan mannen, en dat vrouwen zich ook sneller op hun gemak en familiair voelen bij het lichaam van een andere vrouw.

Tot slot bleek ook nog dat vrouwen, ongeacht hun seksuele geaardheid, minder voorspelbare en meer gevarieerde orgasmes beleven dan mannen.

Volgens seksexperte Tracey Cox is die stijging makkelijk te verklaren: heteromannen en -vrouwen focussen vaak op de seks zelf en vergeten clitorale stimulatie. Ze meldt dat heel wat mannen, maar ook vrouwen, kunnen leren van lesbische stellen.

Vergeet dus de roze viagra, het is een kwestie van tijd en aandacht.

“Maak uitgebreid tijd voor het voorspel en focus niet op het vrijen op zich”, zegt ook Cox. “Wees daarnaast ook niet te lui: lesbische vrouwen nemen niet de rol van ‘gever’ of ‘nemer’ aan in bed, maar wisselen af.”

Ik zou zo zeggen: heren aan het werk en schroom inderdaad niet om die leuke lesbische vriendin te vragen eens wat fijne kneepjes van het vak prijs te geven!

Lees ook:Lesbiennes komen vaker klaar dan hetero-vrouwen
Lees ook:Lesbische vrouwen beleven de meeste orgasmes!
Lees ook:Lesbische vrouwen komen vaker klaar dan hetero-vrouwen
Lees ook:Rihanna wil seks met Megan Fox
Lees ook:Eenderde jongeren onder de 25 is nog maagd

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>