Zes pleidooien voor ochtendseks

Al eerder staken we hier op seks.blog de loftrompet over ochtendseks.

Hoe gezellig de avond samen ook was: vooral jonge mensen willen zodra ze de lakens ruiken liever slapen.

Als het te gezellig was, vloeide er waarschijnlijk ook veel alcohol en dat werkt potentie niet in de hand.

Daarbij: als je al een hele nacht zo lekker klef tegen elkaar hebt aangelegen, is het heerlijk om met je lome lijven in beweging te komen……….

1. Ochtendseks is goed in die zin dat je je wellicht een beetje moet haasten om op tijd naar je werk te vertrekken. “Door al die adrenaline, zal de seks nog intenser aanvoelen”, aldus huwelijksconsulente Jane Greer in de Britse krant The Daily Mail.

2. De Amerikaanse wetenschapster Debby Herbenick stelt dat je een hechtere band krijgt met je partner. Seks zorgt ervoor dat het knuffelhormoon oxytocine vrijkomt. Wie ‘s morgens vroeg vrijt, voelt de hele dag een intense verbondenheid met zijn of haar geliefde.

3. Herbenick meent ook dat je minder snel ziek wordt dankzij ochtendseks. Tijdens het vrijen komt immers het antilichaam Immunoglobuline A vrij, wat de risico’s op infecties verkleint.

4. Onderzoek aan de universiteit van Queens in Belfast heeft uitgewezen dat de kans op een hartaanval halveert als je 3x per week ’s ochtends vrijt.

5. Onderzoek suggereert dat mannen en vrouwen die ’s ochtends vrijen zich blijer voelen dan mensen die alleen een kopje koffie en een boterham nemen als ontbijt. Bovendien blijft dat vrolijke, energieke gevoel de hele (werk)dag duren.

6. Wil je een mooie natuurlijke uitstraling? Dan is regelmatig vrijen bij het krieken van de dag aan te raden. Ochtendseks is namelijk goed voor de kwaliteit van je haar, huid en nagels.

Lees ook:Ochtendseks tegen de griep!
Lees ook:Waarom vrouwen veel meer van ochtendseks zijn dan mannen
Lees ook:Seks, klaarkomen en sperma uit het medicijnkastje
Lees ook:Relatie is geen remedie tegen AIDS
Lees ook:Waarom iedereen blij wordt van ochtendseks

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>