Wat mannen (mis)vatten over masturberende vrouwen

Masturbatie is soloseks. Het woord wordt nog weleens foutief gebruikt als het gaat om het liefdesspel tussen 2 mensen, maar het is het intiemste wat een mens maar kan hebben.

Het is ook niet iets waar je nou in de koffiepauze uitgebreid over gaat praten.

Jawel, mannen zullen stoere verhalen houden over fappen en fapvoer, maar vrouwen hoor je er slechts zelden over.

Geen wonder dat er in de hoofden van mannen allerlei misvattingen huizen over het hoe, waar en waarom van de vrouwelijke zelfbevrediging……..

In een filmpje van The Frisky winden ze er geen doekjes om. De grootste misvattingen over mastuberende vrouwen worden stuk voor stuk de wereld uit geholpen.

1. PHALLUSVORM
De meeste vrouwen hebben niet de behoefte om alles wat maar op een piemel lijkt in hun vagina te stoppen. “Hm, zou dat passen?”, is dus niet het eerste waar ze aan denken bij een komkommer of kloosterkaars.

2. PRIKKELPAKJE
Vrouwen hebben voor zichzelf helemaal geen stripact of prikkelende lingerie nodig om te mastuberen. Ook zijn zij niet altijd geheel naakt als ze zichzelf plezieren.

3. PENISPORTRET
Staren naar foto’s van mannelijke geslachtsorganen komen er meestal niet bij kijken. Vrouwen fantaseren liever over een aantrekkelijke verschijning, jawel mét een penis, maar meer over wat je daar mee kunt doen.

4. TEAMSPORT
Soloseks is dus geen teamsport. Als vrouwen een vriendinnenavond hebben met elkaar slaan ze niet samen aan het masturberen. Ze gaan nog eerder samen zoenen.

5. DAGELIJKSE DOSIS
Alweer nee, nee. Het vrouwelijk libido varieert, niet allen bij de dames onderling, maar ook tijdens de verschillende fases van de maand en het leven. Belangrijke factoren zijn onder meer een actief seksleven, moment in de cyclus, mentale toestand.

6. VINGERDIEP, TORENHOOG
Dat eerste niet, dat tweede soms wel. Voor de meeste vrouwen draait alles rond stimulatie van de clitoris eventueel met gebruik van wat seksspeeltjess.

7. GEMALEN WATER
De douchecabine is voor mannen vaak de favoriete locatie voor de uitlaatklep. Rechtop staan is niet handig voor vrouwen en degenen die van ‘douchepret’ houden doen dat dus liever liggend in een bad.

Nou mannen, luisterûh!

Lees ook:Moeten mannen hun schaamstreek scheren?
Lees ook:Nieuwe Bond-girl praat Daniel Craig uit z’n broek
Lees ook:Wat maakte meer indruk: 1ste zoen of ontmaagding?
Lees ook:Hierbij de orgasme-formule van vrouwen en die van mannen
Lees ook:Vreemde fetish: echtpaar woont samen met 240 sekspoppen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>