Decemberfeestjes: de unieke gelegenheid om weg te glippen voor wat ‘sneaky sex’

De winter staat uiteraard synoniem voor koude, maar dat wil niet zeggen dat het koud in bed groeft te zijn of koud wordt in een relatie.

Naakte lichamen onder een wollen dekbed in een koele slaapkamer houden elkaar het allerwarmste, wat heet………

En dan zijn er ook nog de feestdagen en tijdens die hectische periode heb je meestal geen zin om je ook nog uit te sloven in de slaapkamer, laat staan dat je er al tijd voor vindt.

Familiefeestjes of weekendjes weg kunnen er juist ook voor zorgen dat het spannend wordt.

Volgens sekstherapeute Vanessa Marin is het ook een goede zet om een codewoord af te spreken om weg te glippen voor een vrijpartij. Wanneer een van jullie het codewoord laten vallen, zullen jullie bovendien vanzelf opgewonden raken.

“Wel moet je helder blijven nadenken: kies een geheime plek uit en zorg ervoor dat niemand jullie volgt wanneer jullie wegglippen.”

Zo’n verhitte vrijpartij tijdens een feestje heeft volgens Marin ook nog andere voordelen: “Het maakt je seksleven gewoon veel spannender en jullie zullen er allebei van genieten. Het feit dat je stil moet zijn, zorgt ervoor dat er een leuke spanning hangt.”

Lees ook:De beste seksplekken in huis
Lees ook:Hoe te slappe, snelle, slome en saaie mannen super-minnaars worden
Lees ook:Sexercise, jawel: de combi van seks & sport
Lees ook:Slank worden met sexercise in een wip
Lees ook:Masturberen tegen rusteloze benen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>