Een goede tongzoen is de ultieme verleidingsdaad

Tongzoenen is 1 van de intiemste handelingen tussen 2 mensen. Sommigen zien het zelfs als nog intiemer dan de seksuele daad.

Vaak vindt het ‘franse kussen’ dan ook tijdens gepassioneerde omstandigheden plaats met de hoop op meer en verdwijnt deze gewoonte met het verstrijken van de relatiejaren….

Dat wil althans een onderzoek van overspelwebsite Victoria Milan ons doen geloven onder 4500 van hun (vreemdgaande) bezoekers.

80% zegt dat zij zoenen belangrijk vinden en meer dan 90% vindt het vaak net zo opwindend en verleidelijk als andere, meer erotische handelingen.

Passie, opwinding en verleiding lijken de sleutel tot de perfecte kus te zijn – weinig verrassend dat het spannender is om een minnaar te zoenen dan een vaste partner. Driekwart zegt dat ze hun partner niet graag kussen tijdens seks. Maar als het gaat om het kussen van een minnaar tijdens de intieme ogenblikken, zegt bijna 80% dat het de beleving versterkt.

Wat echter wel opvallend is, is dat 95% van de mensen zegt dat mensen die goed zoenen zeldzaam zijn. Het blijkt dus een kunst.

Volgens oprichter en CEO van Victoria Milan, Sigurd Vedal, is kussen de ultieme verleidingsdaad.

“Kussen vol adrenaline, lust en passie kunnen erotischer zijn dan daadwerkelijk met iemand naar bed te gaan, volgens onze zeer ervaren leden. Een kus tussen vaste partners is een gewoonte, vaak verstoken van enige emotie. Een kus tussen minnaars is vol opwinding en gevoel.”

Lees ook:Onze perfecte minna(a)r(es) is spannend, creatief en riekt nergens
Lees ook:3/4 vrouwen met affaire wil met kerst ook seks met minnaar
Lees ook:Vreemdgangers staan op knappen deze decemberdagen
Lees ook:Vrouw bij minnaar grotere tijgerin in bed dan bij partner
Lees ook:Kinky lingerie: het ultieme kerstkado voor minnaressen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>