Wat zegt haar vibrator over haar?

A girl’s best friend is her vibrator! En daar zijn wij het helemaal mee eens. De favoriete vibrator van een vrouw is er één die bij haar past en altijd aan haar wensen voldoet. Benieuwd wat jouw vibrator over jou zegt? Lees en ontdek!

shutterstock_441413890

Wand Massagers

Een vrouw die de Wand massager gebruikt, staat bekend om haar zelfbeheersing. Zij is iemand die tijd voor zichzelf durft te nemen om helemaal te ontspannen. Tijdens die momenten wil ze niet alleen haar intieme plekken verwennen, maar ook de rest van haar lichaam! Ook hecht ze waarde aan uitgebreid voorspel, bijvoorbeeld in de vorm van een heerlijke massage. Ontspannen doet ze graag, want deze dame is altijd druk. Ze is goed in multitasking en verwacht dat ook van haar vibrator. Hoewel ze zelfstandig is en alles graag zelf doet, is haar partner voor haar onmisbaar. Ze vindt een goede band belangrijk en wil haar partner daarom nog wel eens betrekken in haar ontspannen momentjes om samen te genieten. De Wand vibrator is meer dan welkom hierbij.

Tarzan vibrator

De vrouw die een Tarzan in haar nachtkastje heeft liggen, is een zelfverzekerde en dappere dame. Bij deze vrouw is het vaak alles of niets en het liefst heeft ze de touwtjes in handen. Zij gaat altijd recht op haar doel af en is daarom ook een goede carrièrevrouw. In een relatie wil ze nog wel eens de dominante zijn van de twee. De tarzan vibrator heeft alles wat ze nodig heeft: van penetratiemogelijkheden tot intense trillingen en verschillende standen. Hij weet haar snel tot het hoogtepunt te brengen. De tarzan geeft haar het gevoel dat ze totale controle heeft. Intens genieten van haar vibrator is haar manier van ontspannen.

G-spot vibrator

De vrouw die een G-spot vibrator in huis heeft gehaald, is een nieuwsgierige vrouw die haar seksualiteit graag ontdekt. Ze wil altijd graag het beste uit een situatie halen. Om die reden experimenteert ze graag. Door anderen wordt ze gezien als een doorzetter. Deze vrouw is kritisch en vertrouwt altijd op haar eigen oordeel. Ze neemt geen genoegen met ‘simpel’ en daarom is ze niet bang om luxere dingen aan te schaffen voor ultiem comfort en gebruiksgemak. De G-spot vibrator zorgt voor intense bevrediging en dat is precies wat ze zoekt. Deze vrouw onderzoekt voortdurend hoe ze haar ervaringen met het seksspeeltjes nog leuker kan maken. Hoewel ze bereid is om andere speeltjes te proberen, blijft de G-spot vibrator haar favoriet.

Mini-vibrator

De vrouw die een mini-vibrator gebruikt, is voorzichtig en zorgzaam. Ze vindt het belangrijk om zich in te zetten voor andere mensen. Ze is een vrouw die twee keer nadenkt voor ze ergens aan begint. Die eigenschappen zorgen ervoor dat ze zich verdiept in bijvoorbeeld een product voor ze het aanschaft. Je zal haar nooit betrappen op overhaaste beslissingen. Hierdoor is ze ervan verzekerd dat ze een veilig en gezond leven leidt. Een mini-vibrator is een veilige (eerste) keuze en dat is precies de reden waarom ze hem in huis heeft gehaald. Er bestaat een kans dat ze op een dag iets nieuws wil proberen, maar voorlopig voelt de mini voor haar vertrouwd aan.

Anaalvibrator

De vrouw die een anaal vibrator gebruikt, is een gedurfde vrouw die risico’s durft te nemen in het leven. Dat maakt haar avontuurlijk en anderen bewonderen dat. Je zal haar niet snel betrappen op bescheidenheid en om die reden zegt ze ook altijd wat ze denkt. Ze komt over als een sterke vrouw. Ze laat zich zelden kennen en gaat altijd voor het beste resultaat. De anaalvibrator zorgt voor extreem genot en dat is juist waar deze vrouw naar op zoek is. Hoewel ze in haar eentje goed kan genieten van haar vibrator, vindt ze het ook wel eens spannend om het speeltje samen met haar partner of love-interest te proberen. Herken jij jezelf in deze vrouw? In de ruime collectie van EasyToys vind je anaal vibrators.

Grote vibrator

Een vrouw die van grote vibrators houdt, zoekt graag haar grenzen op. Maar dat is voor de buitenwereld niet te zien. Ze is een typische ‘stille wateren hebben diepe gronden’. Ze blijkt heel open te zijn wanneer je haar beter leert kennen. In haar comfortzone zullen haar vrienden ontdekken dat ze juist heel gewaagd is. Met een grote vibrator tast ze haar seksualiteit af. Ze geeft sterk de voorkeur aan een grote vibrator, omdat de vorm er vertrouwd uitziet, maar haar meer genot bezorgt. Ze zal haar vibrator niet snel delen met haar partner, omdat een vibrator voor deze vrouw een heel persoonlijk object is. Ze geniet het meest van haar speeltje wanneer ze alleen is.

Realistische vibrator

De vrouw die een realistische vibrator aanschaft, speelt graag op safe. Ze zal niet snel iets doen wat ze nog niet kent. Ook het proberen van eten dat ze nooit eerder heeft gehad, is niet echt iets voor haar. Ze is een romantisch type dat gelooft in ware liefde. Haar creativiteit maakt haar een kleurrijk persoon. Ze is innovatief en kan goed improviseren. Dat heeft een positieve invloed op haar carrière. Al deze eigenschappen zorgen ervoor dat ze bij vrijwel iedereen een geliefd persoon is. Een realistische vibrator geeft haar ‘the-real-seks-experience’. Ze gebruikt dan ook graag haar fantasie wanneer ze haar speeltje gebruikt. Haar realistische vibrator verdwijnt op de achtergrond wanneer er een liefde in haar leven is. Tegelijk is haar vibrator haar vertrouwde speeltje die ze niet snel weg zal doen. Just in case.

Geen reacties // Reageer