Geef je seksleven een boost met BDSM

26777Slapen, eten, werken, slapen, eten, werken, slapen, eten, werken… zo vullen we onze dagen, maar hoe zit het eigenlijk met lust en liefde, hoe ontspannen we? Welk cijfer krijgt jouw seksleven?

Misschien is er niets te klagen. Maar weet je: het kan sowieso altijd geiler én spannender…

In hoeverre sta je open voor BDSM? Bij deze vorm van seks komen verschillende disciplines bijeen. BD staat voor bondage en discipline en SM voor sadisme en masochisme. BDSM is bovendien een gezonde en veilige vorm van seksualiteit.

Het mooie aan deze vorm van seks is dat er heel veel mogelijk is. Het draait om erotiek en macht, intense emotionele betrokkenheid en geborgenheid. Dominant, meester of meesteres met slaaf of slavin, Dominant/sub. Alles uit vrije wil, met tevoren afgesproken regels en wederzijdse instemming.

No pleasure without pain

Een ander bijkomend genot van BDSM is dat er gebruik gemaakt kan worden van spannende toys. En wij kunnen je vertellen: de keuze is reuze! Neem bijvoorbeeld tepelklemmen. Deze zijn er in verschillende soorten en maten. Zowel voor mannen als vrouwen, voor meesters en voor slavinnen…

Tepelklemmen staan sowieso gegarandeerd voor grandioos genieten en zijn daarom perfect voor elke BDSM-er, zowel voor beginners als gevorderden. De tepels bevatten veel zenuwuiteinden die net als de lippen en de vingertoppen zeer gevoelig zijn. Wanneer je deze extra aandacht geeft met behulp van tepelklemmen kun je hier intens, maar dan ook extreem intens opgewonden van raken. Stilletjes, maar als de omgeving het toelaat soms ook kermend van genot. Doordat de bloedstroom van de tepels wordt beperkt wordt er een verslavend lekkere pijn gecreëerd… Genot en pijn gaan hand in hand bij het gebruik van tepelklemmen.

De tepelklemmen zijn eenvoudig qua gebruik, makkelijk te bevestigen en je kunt variëren in de pijn.

Geen reacties // Reageer