Twee paar voeten maken nog geen seks

Om mee te mogen gaan in de vaart der volkeren, lees: de Europese Unie, krijgt Turkije ook een Kijkwijzer. Alleen met 1 symbool konden ze echt niks.

Kijkwijzer is bekend van die logootjes aan het begin van een programma of film. Van een spin (eng), een vuist (geweld) en twee paar voetjes boven elkaar (ha fijn seks. oh nee, pas op: seks bedoel ik).

Met de Kijkwijzer kunnen ouders zien of een tv-programma geschikt is voor kinderen. Turkije krijgthet nu ook. Hij lijkt erg op de Nederlandse versie, alleen de vrijende voetjes begrepen de Turken niet zo. Daar komt nu een ander symbool voor: een mannen- en vrouwenteken aan elkaar vast.

Nou snap ik best dat de Turken de vrijende voetjes niet meteen aanzien voor seks. Ik bedoel: twee paar voeten maken nog geen vrijpartij. Maar om nou een symbool te gebruiken dat suggereert dat alleen hetero’s seks hebben met elkaar, vind ik nou ook weer jammer. Zo komen ze nooit echt lekker mee natuurlijk!

Lees ook:30% van Second Life handelingen is gericht op seks
Lees ook:De nieuwste sekskeuring voor films is bestemd voor je vader en moeder
Lees ook:Wantrouwend tegenover condooms
Lees ook:Prikkelende plekken: Kedeng Kedeng op Leiden CS
Lees ook:Oudste porno ter wereld bloot gelegd

1 Reacties // Reageer

One thought on “Twee paar voeten maken nog geen seks

  1. roos

    toen ik klein was wist ik ook niet zo goed wat het betekende. Moeten ze daar nu speciaal een nieuwe voor bedenken. -.-

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>