Amerikaanse familievereniging boos op IKEA

Afschuwelijk. Amerikanen in de bocht: “Een gezin met 2 mannen en een kind, vormt géén gezin.”

Deze zeer kwetsende en idiote uitspraak is een reactie op spotjes van IKEA waarin een homostel en hun dochtertje rondlopen in IKEA.

De American Family Association (AFA) beschuldigt de interieur-gigant er nu van dat deze de Zweede liberale houding ten opzichte van homoseksualiteit opdringt aan de Amerikaanse consument.

En ze gingen nog even lekker verder: “Zweden is een van de meest liberale landen ter wereld als het op seksualiteit aankomt, vooral daar waar het met kinderen te maken heeft”, meent Randy S$harp, woordvoerder van de AFA.

Ze zeggen wel eens dat we hier niet alle Amerikanen over één kam mogen scheren: ze zijn niet allemaal achterlijk, pro geweld en anti homo  Dat hoop ik dan maar. Ik vind het wel schokkend in 2007.

Na series als Ellen en Will and Grace (I can’t even think straight!) zouden ze zelfs daar in hillbilly-land er wel een beetje aan gewend moeten zijn inmiddels…

Lees ook:Veilige seks door met kroost naar Disneyworld te gaan
Lees ook:Als mannen zich met de schone vagina gaan bemoeien
Lees ook:Ook Christen Unie wil prostitutiewet op de schop
Lees ook:Weg met haar!
Lees ook:Meer dan de helft van de Nederlanders had seks met of op het werk

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Amerikaanse familievereniging boos op IKEA

  1. Karla

    haha, ja laten we met z’n allen de Amerikanen opdringen om homo te worden! hihi, onzin natuurlijk. Hooguit worden ze er misschien wat toleranter van, dat zou wel mooi zijn. Maar zo ziet het er nou niet echt uit, met die ouderwetse reacties..

      /   Reply  / 
  2. Coos

    Typisch Amerika: land van de schijnheiligaards. Ze mogen het hebben voor mijn part, stelletje preutse en homofobe debielen…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>