EO op zoek naar seks met liefde

40 dagen geen seks hebben.

Voor veel mensen misschien geen enkel probleem, maar voor de jongeren die meedoen aan het EO-programma ‘40 dagen zonder seks‘ is het wel een opgave.

De sekstest op de website van de EO liegt er niet om.

Geen soft geouwehoer maar gewoon vragen of je het ‘zelf afmaakt’ als je niet klaarkomt tijdens de seks………….

Voor het programma werden 7 jongeren gevolgd gedurende een periode van 40 dagen waarin ze – dat is althans de bedoeling – geen seks hebben. Zoenen mag maar verder is alles, inclusief masturberen, verboden. De jongeren vertellen heel open over hun ervaringen.

De deelnemers – 4 meisjes en 3 jongens – zijn tussen de 18 en 24 jaar, niet christelijk, wel vrijgezel en hebben normaal gesproken regelmatig seks met verschillende partners.

Vanaf 8 januari wordt het nieuwe programma  uitgezonden.

Lees ook:40 dagen en nachten zonder seks
Lees ook:Lekker met jezelf heel normaal
Lees ook:Eerste seksspeeltjesprogramma van Nederland online
Lees ook:Spijt komt na de zonde: helft christelijke jongeren betreurt vroege seks
Lees ook:Jongeren hebben veel last van online seksuele intimidaties

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “EO op zoek naar seks met liefde

 1. O.J. de Jong

  Tijdens “40 dagen zonder seks” mogen jongeren ook niet masturberen. Vindt U dit verantwoorde voorlichting? Wat is mis met masturbatie?

    /   Reply  / 
 2. heraux

  Interesant.. wat gebeurt er als je langer dan 40 dagen geen sex hebt gehad.. mis je dan het suikerfeest?

    /   Reply  / 
 3. Burger

  De EO, zullen we daar maar over stoppen…

    /   Reply  / 
 4. TreinTim

  O.J. de Jong; dit is er mis met masturbatie: http://www.allaboutlifechallenges.org/dutch/masturbatie-verslaving.htm

  Het is een verslaving, gebeurt volledig in duisternis (uit angst voor God en uit angst voor je naaste) en is op je zelf gerichte seks. Daarmee mist het het diepste doel dat God seks gaf; je lichaam aan een ander geven (en niet aan jezelf!). Lees bovenstaande link maar, op Internet is er weinig tegen zelfbevrediging te vinden maar dit staat met zijn duidelijke argumenten als een huis.

    /   Reply  / 
 5. Jan Hamer

  Ik heb het verhaal op de link van Trein Tim gelezen, heb nog nooit zulke onzin eerder gezien, komt typisch uit de christelijke hoek.
  Blijkbaar wordt seks daar nog steeds als iets pervers gezien, maar iedere seksuoloog zal je weten te vertellen dat masturberen gezond is, zoals het ook een feit is dat mannen die vanaf jonge leeftijd regelmatig masturberen veelal op veel latere leeftijd problemen met de prostaat krijgen. De kerken moeten eens ophouden mensen onjuiste voorlichting te geven, het lijkt me ook niet erg christelijk je gelovigen te belazeren. Seks is niet iets dat je moet verdringen, nee, je moet er juist met volle teugen van genieten. Ook in de R.K. Kerk verkondigen ze de onzin dat het gebruik van condooms de losbandigheid zou bevorderen, lulkoek, de ware reden is dat wanneer je condooms gebruikt er geen kinderen komen en dat is nu net niet wat ze willen, het liefst zouden ze hebben dat na elke wip een vrouw zwanger was. Vooral nu, nu ze overvleugeld dreigen te worden door de Islam. Ik denk dat dit ook in het achterhoofd van Rouvoet speelt vanwege zijn uitspraak dat er meer kinderen moeten komen. Vroeger waren veel kinderen een noodzakelijk iets omdat velen ervan op jonge leeftijd stierven en ook zeg maar voor de oude dag van hun ouders moesten zorgen. Maar laten we alsjeblieft niet de wereldbevolking nog massaler toe laten nemen, eigenlijk is de aarde al overbevolkt. Dus stort je zaad maar gerust op aarde of vang het op in een condoom. Dat je dan net als Onan door de bliksem getroffen zou worden lijkt me sterk want dan zou ik inmiddels al meer dan verkoold moeten zijn.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>