Bregje flink genaaid na ’40 dagen zonder seks’

Vorige week brak de pleuris uit toen er in het tv-programma ’40 dagen zonder seks’ een smsje werd getoond met de naam van de afzender erin.

Het programma volgde deelneemster Bregje (19), die er in de aflevering van afgelopen dinsdag rond voor uitkwam met meer dan 50 jongens het bed te hebben gedeeld…………

Ze liet een sms’je zien met herkenbaar de naam van een jongen die met haar wilde afspreken voor seks. Als wraak heeft hij toplessfoto’s en haar mobiele nummer op internet gezet.

Bregje werd bedolven onder de telefoontjes en smsjes. Volgens de presentator van het programma, Arie Boomsma, kreeg het meisje ”smerige, denigrerende, respectloze dingen over zich heen”. De deelneemster wordt nu begeleid door de juridische afdeling van de EO voor het geval de foto’s ergens anders opduiken. Ook krijgt ze van de omroep een nieuw mobiel nummer.

Dat het programma leeft is trouwens goed te merken aan de meer dan 110 pagina’s met reacties!

Lees ook:Wat je niet doodmaakt, maakt je sterker
Lees ook:Verkrachting in Big Brother Huis?
Lees ook:Katja Schuurman kreeg seksuele voorlichting van Angela Groothuizen
Lees ook:YouTube vindt clip Zimra Geurts ‘too hot’
Lees ook:Mannen die ‘Dick’ heten zijn de lul

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>