Weinig kans op seks in Boer Zoekt Vrouw

Ik baal er nogal van. Ik kan hier nou nooit eens lekker iets schrijven over mijn lievelingsprogramma Boer Zoekt Vrouw.

In het programma is namelijk bijzonder weinig seks te vinden. Zeg maar gerust: geen….

Nog geen handje op een knie heb ik mogen aanschouwen. Boer Jan is wel de grootste verliezer op seksueel gebied: zijn vrouwen zijn er inmiddels al vandoor gegaan.

De man vond het een leuk feestje, met die vrouwen, maar zoals hij zelf al zei gisteren: “je moet er vroeg mee beginnen”. In ieder geval eerder dan eind 40 inderdaad. Kans op seks: 0%. Jammer Jan.

Maar ook de andere mannen hebben nog geen enkele toenadering gedaan. Een overzichtje, met kans op seks:

- Henk: studentikoos met twee hese studentenmeisjes. Ik zou denken: die weet van wanten. Maar preuts haalde hij de eerste avond zijn matras uit de zolder waar de dames zouden slapen. Jammer. En hij heeft geen flauw idee hoe je een vrouw versiert. Nog geen kusje of complimentje kan eraf bij Henk en zijn twee popjes. Kans op seks op dit moment: 15%.

- Gerard heeft kinderen. Hij weet dus hoe het moet. Hij zit ook flink dicht naast zijn twee lieve dames, maar een keertje lekker zoenen, ho maar. Volgens mij zou hij zo het bed in kunnen duiken als hij zou willen. Kans op seks: 80%.

- Jongensachtige Frans heeft nog niet een keer geprobeerd zijn aanstaanden te kussen. Hij gooit er genoeg bier in en feest erop los. Ook op die crossmotor in dat bos zijn mogelijkheden te over om even in het gras neer te vlijen samen. Maar nee, een hoop gebrul, maar er gebeurt niets. Kans op seks: 40%.

- Agnes. Breek me de bek niet open over deze prachtige jonge vrouw met twee schitterende knapen op de boerderij die haar sexy vinden in haar overall. Kijk, je hoeft niet meteen all the way, maar een klein beetje knuffelen en zoenen mag toch wel?! Kans op seks: 100%. (moet ze wel iets zeggen, want van de jonge heren zal het niet snel komen).

Volgende weken de stedentrips: hopelijk doet een hotelkamer met jacuzzi iets voor het boerenseksleven!!

Lees ook:Boer zoekt Vrouw-seks
Lees ook:Boer Zoekt Vrouw: pikante plaatjes van Neeltje
Lees ook:Ook sexshops laten zich door Boer Zoekt Vrouw inspireren
Lees ook:Mannen laten zich manipuleren door sexy vrouwen
Lees ook:‘Een man die geen zin in seks heeft, dat is gek’

3 Reacties // Reageer

3 thoughts on “Weinig kans op seks in Boer Zoekt Vrouw

  1. Boterbloempje

    Vreselijk jammer inderdaad! Maar boer Jan schijnt het inmiddels met eerste afvaller Anita te doen, dus op zijn hooizolder lijkt ‘t toch nog goed gekomen ;)

      /   Reply  / 
  2. Boterbloempje

    gelezen op het forum van boer zoekt vrouw.. of het waar is? wie weet! ik vond in ieder geval dat anita in het exit-interview (volgens mij pas een tijd later opgenomen) eigenlijk heel vrolijk en verliefd keek…

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>